...co viac napisat ??? :arrow: snad len link :wink:
http://www.ocworkbench.com/2003/sis/748/748-1.htm
Printable View
...co viac napisat ??? :arrow: snad len link :wink:
http://www.ocworkbench.com/2003/sis/748/748-1.htm
Myslim, ze si pockam na kus od MSI a idem do toho. Celkom sa mi paci aj ta 746FX od MSI, ale nema podporu FSB 200. Predpokladam, ze 748 pri 200 FSB, bude mat nejako "locknuty" aj PCI/AGP. :?: Inak by to bolo o nicom. :? Co sa tyka vykonu, som celkom prekvapeny. Predpokladam, ze sa este trochu vyladi bios a vykonnostne sa vyrovna Nforce2(alebo ho predbehne). :!: To je parada. Co sa tyka taktovania, tak to asi nebude nic moc... Ale ako vieme tak, dratovanie socketu to isti. :idea: ;D
...no chipset SiS746/746FX nema oficialnu podporu FSB=200MHZCitace:
Původně odeslal stanley
...no neviem, ci locknuty ale delicku 1/6 urcite :wink:Citace:
Původně odeslal stanley
...no oni ho prave porovnavaju s NForce2 :wink:Citace:
Původně odeslal stanley
...no uvidime co mu daju do daru vyrobcovia dosiek :?Citace:
Původně odeslal stanley
myslim, ze som si vsimol, ze ho porovnavali s nforce2, no stale este za nim zaostava. ale porovnavanie dual chanelu so single je porovnavanie hrusiek s jablkami. :!: v kazdom pripade to vsak svedci o celkom slusnom vykone. chcelo by to porovnat s via kt600. ???
...no ale s tym, ze je to single chanel nic nespravime :? a udajne na SiS 746/748 ma lepsiu priepustnost PC s procesorom, ktory ma multiplikator XX,5 divne ???Citace:
Původně odeslal stanley
s tym som ani nic nechcel robit a skor ma tesi, ze je single chanel, nakolko nemam chut menit celkom dobry kus pamate. ale chcelo by to porovnat s nejakou inou (single chanel) doskou. tie vysledky by potom nieco ukazovali, takto su tie vysledky bezpredmetne. :-(Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
co sa tyka tej priepustnosti s tym polovicatym multiplikatorom pre 746/748, existuju aj nejake dokazy v podobe benchmarkov?
Nevim proc srovnani s KT600 co jsem videl vykonostni vysledky na toms hardw. tak KT600 je stale pomalejsi(i kdyz minimalne) nez Nforce2.
ja som zatial nejake porovnanie nevidel, celkom by ma to potesilo.Citace:
Původně odeslal brozov1