mam soubor s koncovkou css..kdyz to z edituju vypada to na kaskadovy styly...muze me nekdo rict si to prohlidnu?pokud mozno neco malyho ne dreamweaver atd..
Printable View
mam soubor s koncovkou css..kdyz to z edituju vypada to na kaskadovy styly...muze me nekdo rict si to prohlidnu?pokud mozno neco malyho ne dreamweaver atd..
Proc to nedas do prgani? :wink:Citace:
Původně odeslal Ganja-NIN
Jinak doporucuju top-style -viz www.bradsoft.com
Mas v tom nahled v IE. Zadarmo si stahnes TSlite, v tom si to prohlidnes, ale na praci to neni. To si stahni a po vyprseni zaplat :arrow: plnej top-style.. V tom se mi ve woknwch delalo krasne.. Je to malicky, sikovny..
??? prohlizet to muzes klasicky v notepadu... jestli chces i definovat ruzny styly abys mel min prace tak to zvlada vetsina lepsich HTML editoru... ale jinak to nema zadnej svuj specialni format, je to plain text
MOVE TO prgani
Pise 'kdyz to edituju', takze to asi v nakym plaintext editoru videl, a kdyz se pta jak si to prohlidnout, asi ho zajima, jak vypada vysledny css styl na strance.. ;) proto TOP-style.
Souhlas - MOVE 2 PRGANI. ;)
ahaaaaaaaaa :idea: uz chnapu :mweheh: no ja to dycky testoval primo takze nevim :roll:Citace:
Původně odeslal KtK
souhlas topstyle rulezz :)
:arrow: moved!
kedze ja osobne editujem HTML pomocou HomeSite tak v tom je TSlite pribalene. zatial mi to veru plne stacilo ... aj ked niektore veci by som s v nom predstavoval trochu inac ale na beznu robotu to staci. pokial sa niekto zaobera tvorbou webu profesionalne tak si zozenie plnu verziu pripadne pouziva nieco uplne ine. Ale podla mojho nazoru vacsine ludi by ten TSlite mal plne stacit. aj ked VIM rulez ;D
hele koukam na TopStyle 3 a jde tam nekde aby mne vyskocilo okno kde bude vydet navrh stylu treba jak to je ve wordu
No, ve dvojkovym bylo dole porad okynko IE, kde byla vytvorena stranka, ktera pouzivala aktualni styl. (nebo jsi tam mohl dat vlastni url)
Ja neviem ale do teraz som fsecko robil v NOTEPADE +IE preview a dokonale mi to stacilo :)
Ja neviem ale do teraz som fsecko robil v NOTEPADE + IE preview a dokonale mi to stacilo :)
vyzera to ubaho ? pls. povecte www.natural-selection.wz.cz
az na tu pevnou sirku (v 1024x768 to je roztahnute jen asi to 3/4 obrazovky) a trochu divny font v menu (courier (pismena 'm' a ' w' se tak jakoby slivaji)) je to vcelku pekne :)Citace:
Původně odeslal ZycaR
islo o to ze mne sa tsa pevna sirka dost lubi (len to este vycentrovat na stred ;) )
PS tie fonty mne dobre idu ... cez co to pozeras ?
2ZycaR:par pripominek, neber to nak osobne, doufam ze za kazdou kritiku budes rad..ja bych byl :)
no tak predne...to ze se otevre ne hlavni stranka, ale stranka s napisem VSTUPTE...to je rek bych trochu trapne, kdyztak tam dej aspon casovac a napis tam zatim...you have been redirected nebo tak neco, ale to ze clovek musi podruhe kliknout je podle me blby. prece kdyz uz tu adresu napisu tak na ty stranky chci. kdyby aspon byla i jina moznost, treba kdyby to byl naky rozbocovac tak nereknu, ale takhle bych to odstranil.
no a za druhe se mi nelibi ze kdyz oznacis neco v menu tak je to odkaz a tim padem se kolem toho delaji ty nechutny teckovaci oramovani... to bych se snazil taky resit.
s tim ze je to neroztazeny na full souhlasim, je to fakt pekne, a pismo mi jde asi taky dobre..
night
Diky moc za kritiku nieco take som potreboval ...Citace:
Původně odeslal night_
RE VSTUPTE: Ono to bolo myslene ako brana na 4-5 mirrory stranky, ktore neboli spolahlive a casto padali (host.sk, ... )
No nakoniec som nasiel skolsky ervr kam som to hodil a ten bezi fpohode ...
RE REDIRECT: nevies nahodof ako sa to robi (aspon neaky napad, alebo princip) lebo som sa snazil stiahnut neaku redirect stranku no nestiham, proste nestiham - stale ked kliknem do menu uz je presmerovane a neviem splasit zdrojak z toho :)
RE MENU: Ono asi ti ne dobre zobrazuje CSS styly pretoze to dookola pismen nemaju byt ciarky, ale inverzna farba (pohram sa s tym a asi narobim obrazky, no takto to je rychle a pomocou PHP prepicem hocikedy a najme raz dva ;)
PS: www.gamezone.cz menu ti ties robi tie bodkovane/ciarkovane ramceky ?
RE FULL SCREEN: Dnes doriesim to vycentrovanie a je to :)