Díky.
Printable View
Díky.
Ne, ale mam 2x256MB VM DDR333 z Extrapointu a jedu s nima na 218FSB CAS2.5 4-3-2 @ 2.7V. Mam na nich primo chipy VM oznaceny, ale ted kamos kupoval zas nejaky VMka a na nich byly Elixir chipy, takze tak ti asi nikdo nezaruci co na nich bude a jak tak nejak pojedou.
Presne tak ja kdyz jsem je montoval DDR333 tak tam byly SANSUNG D :evil: Uplne na nic.Ale jinej si je celkem chvali :roll: Tak si vyber samCitace:
Původně odeslal MaPa
A co Apacery, jaký používaj čipy. Nebo je taky střídaj jak ponožky?
Nekdy Samsung ,ale ty vetsinou verze D :evil: :evil: Kdyz C tak jsou super :-) Ale obcas narazis na INFEONY a ty jsou super.Jinac vsechny APACER DDR 400 jsou SHITY!!!Pozor na ne :evil:
ak narazis na samsung "C" tak ich hned ber. Momentalne bezim na 215 fsb 2.5-5-3-3-3 prime stable. Idu aj na 220 prime stable s rovnakym casovanim. Na 166 mhz pamate pekny vykon :o
2.9v ...a doska 8rda+ (C1 stpping)
kamos reportoval ze ty DDR400 VM z Karmy sou v pohode, tzn. tech 400 behat budou bez chyb, vic nevim :D
Citace:
Původně odeslal Glassman
A nevíš jestli mu běhaj bez problémů v duálu na nforce2 ?
Chci kupovat 2x 512MB DDR400 z Extrapointu a tam maj jenom Apacer a VM. Apacery 2x 512MB DDR400 jsou Abitem testovaný jako funkční, ale ty VM jsou o dost levnější. Měl jsem starej VM 128MB SDRAM 133/CAS3 a běhal na 150/CAS2.
Potřeboval bych vědět, jestli 2x VM 512MB DDR400 funguje bez problémů v Abit NF7-S 2.0
díky
Ano se Soltekem 75FRN2 ty VM behaj DUAL.S jinou deskou jsem nezkousel.APACER 400 nekupouj!!!!! :evil:Citace:
Původně odeslal RST