Jak jsem se docet, tak muzu softverove upravit svoji Audinu pro podporu 6.1 repro soustavy. No ted mam obyc 5.1, tak by me zajimalo jak by bylo slozite ji predelat na 6.1 ? Zrovinka mam doma dva nepouzite vejskace Tesla 4 Ohm 8-)
Printable View
Jak jsem se docet, tak muzu softverove upravit svoji Audinu pro podporu 6.1 repro soustavy. No ted mam obyc 5.1, tak by me zajimalo jak by bylo slozite ji predelat na 6.1 ? Zrovinka mam doma dva nepouzite vejskace Tesla 4 Ohm 8-)
heh, ja zas slysel, ze z Athlonu XP se da udelat Opteron, staci novej BIOS. vis, vali se mi tu jedna opteroni deska a ja mam jen Athlon XP, tak by me zajimalo jak ho predelat na Opteron :?:
PS: takovej svet by se mi libil, stahnout si z netu novej hardware.. :mweheh:
PS2: zkus si spocitat, kolik kanalu ma D/A prevodnik, treba tam dali jeden kanal omylem navic, pak by s tim neco udelat slo, ale nejsem si jistej :wink:
Tak to uz by se lidi z AMD opravdu asi zblaznili. Ale mam takovej pocit ze Opteron ma o par set vyvodu vic ne ? ;DCitace:
Původně odeslal Glassman
Všechno když se chce :wink: , ale mám takovej pocit, že HW neoblafneš, jedině sdílet jeden kanál a multiplexovat ho, ale ten výsledek...to by ze zvukem nemělo nic společnýho :lol:
s tou Audigy je to uvedeny na ty strance jako GUIDE 3, staci pouzit nejaky tamansky upraveny ovladace....
http://discuss.futuremark.com/forum/...=&fpart=1&vc=1
je tady o tom thread