Ahojky, chtela bych se zeptat kdyz koupim pocitac s AMD K62 350 MHz, k cemu mi to tak asi bude stacit? Prehraju si na tom DVD, a filmy divix?
Dekuju za odpoved.
Vsem krasny den.
Printable View
Ahojky, chtela bych se zeptat kdyz koupim pocitac s AMD K62 350 MHz, k cemu mi to tak asi bude stacit? Prehraju si na tom DVD, a filmy divix?
Dekuju za odpoved.
Vsem krasny den.
I tebe krasny ;D :wink: :smoke:Citace:
Původně odeslal Jana
Na filmy to bude slabe, na to aspon akykolvek Duron/Athlon popripade Pentium III aspon 600 MHz.
Ale na Office 97 a beznu pracu to plne postacuje, hlavne ked to uz kupis, tak aby to malo minimalne 128 MB RAM
Ono taky zalezi jaka tam je graficka karta a to hodne!!!
IMHO ked pustas DIVX, alebo XVID a pod tak ti ziadna grafa nepomoze, to je otazka iba procaku, a DVD pchybujem ze k tomu bude.Citace:
Původně odeslal Uncle Fucker
tak mela by k tomu byt Geforce 4 MX 64 DDRAM. Diky vsem moc za rady i kdyz zatim ne moc pozitivni :-o
Heh no ma to 64 :-) myslela jsem to prave na prehravani filmu na telceCitace:
Původně odeslal mino
Pamat sa da dokupit, ale ten procak to proste nestiha, starsie kodeky pojdu na doraz, ale nove skoro vobec (tak 5-10fps)Citace:
Původně odeslal Jana
Grafa je na taku zostavu dost dobra, ale ten procak nema sancu.
Kup niekdev bazari niakeho lacneho durexa do 1000 MHz + lacnu dosku co zvlada DDR RAM + jeden 128MB modul DDR(teraz novy len okolo 800,-) + grafa najlepsie ATI Radeon VE(alebo) s TV-out {ta karta ma velmi dobry TV-out a je lacna} a ostatne uz je jedno co splasis.
cena : durex do 500,- doska do 900,- grafa nova okolo 1200,- ...
+dobre filmy :wink:
dik. tak to asi udelam. no tudle sestavu jsem mohla mit jen pro moje krasny oci a za duronka budu muset zaplatit :-), no az nasetrim tak popremyslim, kazdopadne moc diky za tip.Citace:
Původně odeslal mino
ale ano :!: teraz neviem aky radeon ma cip na vyhladzovanie videa ???Citace:
Původně odeslal mino
myslim 9700pro ??? asi,fak si nespomeniem :?
ale vyhlazovani videa nezvedne framerate, jenom castecne odstrani velke ctverce. A umi to i radeon9100.
to je sice pekne, ale ked ti to pojde 5 fps, tak ti bude houby platne ze to mas pekne vyhladene :lol: :lol: :lol: :wink:Citace:
Původně odeslal mitchi
no kamarat mal k6-2 350 a chodilo mu to v pohode :wink: sice divx 5 este nebol :?Citace:
Původně odeslal mino
#Citace:
Původně odeslal mitchi
Tak ja mu reknu at mi to predvede, jenze k nemu do bytu se mi nechce a k sobe ho tahat taky nechci :-)
no ani mne by sa nechcelo keby som to mal mat za pekne oci ;D :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Jana
Ved prave, ono nie je problem najst film ktory pojde pekne, ale vseobecne to proste neplati.Citace:
Původně odeslal mitchi
Este tak K6-III 500 by sa mozno dala, ale aj tak s najnizsimi detailmi v DivX 5
Pekne oci ukazu kazdemu a rada :-). Protoze se rada usmivam a rada koukam :-). A to byla jeho slova, rikal ze rozsiruje pocitac a ze mu todlencto proste zbylo a tak co s tim.Citace:
Původně odeslal mitchi
pokial to mas mat zadara tak to zober :wink:Citace:
Původně odeslal Jana
v najhorsiom to vyhodis,albo niekomu podarujes :idea:
ja mel driv K6-III 450 a divx 4 uplne krasne...Citace:
Původně odeslal mino
Divx 4 este ano.Citace:
Původně odeslal mraky
Lenze predvcerajsky som doniesol kamosovi nove garbovane ST DeepSpace 9 (576*432) a boli sme radi ze mu to ma K6-2@400 vobec slo.
resp. robilo to tak 15-20fps.
s nekterejma DivXama ma problem i celer 566ka co mam v druhem PC :-/
este ze to ted vyresi PIII 700
skuste na to linux, neuverite ale stiha pod nim aj to co pod win uz nestiha. ale samozrejme nie vsetko.
kamos linuxak ma nejaku k6-400 a jedine linux
hej dee ako to ze mas obrazok :o ??? ;DCitace:
Původně odeslal DeeKay
mitchi: To vis protekce :lol:
ba ne, staci si vybrat docasne nakej z tech co uz jsou v galerii, lepsi nez tam mit cerveny krizek :-/
uf :D uz som sa zlakol ze si to myslel vazne :lol:Citace:
Původně odeslal DeeKay
asi zatial prejdem aj ja k staremu obrazku :? ;D
BTW v opere aj mozille tam proste nic nezobrazi ked nemas avatar :mweheh:Citace:
Původně odeslal DeeKay