Tak jsem si koupil novou desku(GB 7VA) a docela mi vadí ,že mi svítí myš i po vypnutí PC. Jde to někde v BIOSu vypnout.(Kdo s tim má spát 8-) )
Printable View
Tak jsem si koupil novou desku(GB 7VA) a docela mi vadí ,že mi svítí myš i po vypnutí PC. Jde to někde v BIOSu vypnout.(Kdo s tim má spát 8-) )
pravděpodobně to asi nevypneš. Jenom by mě zajímalo v jaký poloze spíš, že ti to svítí do očí. ;DCitace:
Původně odeslal PETR
v sede u PC s ocima uprenyma na mys ;DCitace:
Původně odeslal Massaro
Tak nějak a nebo si beru sluneční brejle 8-) 8) 8-)
No teda nevím, ale já tu myš vždycky otočím proti zdi, protože jinak mi fakt svítí do očí! :evil: :wink:
V BIOSE to vypnut nejde...toto iste robia dosky 8K3A/+ a 8k5A2+/3+ 8K9AI od EPOXU...v najnovsej verzii Biosu to vsak odstranili pravdepodobne, pretoze okrem mysi zvykla svietit aj dioda na klavesnici a toto sa uz odstranilo.
Pozri nove verzie Biosu na tvoju dosku.
Moje KT4Ultra to dela taky,predchozi ECS to nedelala.Taky me to stve,ale davat kvuli tomu mys na USB nebudu,na PS2 chodi lip
To by me docela prudilo ..... ani bych se nedivil, kdyby myska za nakej cas odkracela ... precejen svitit 24h 365dni .... to unavi :D
U některých desek je nutné to vypnout jumperem na desce (power on keyboard nebo tak nějak) ... prostudujte manuály.
Na USB by to nemala robit...
Ale ta moje je na USB a i tak to robí. ;)Citace:
Původně odeslal Snorri
To je např. na ECS K7S5A.Citace:
Původně odeslal VOiD
Hoši zbývají vám jen dvě možnosti:
1) Pořídit si klasickou myšku, ta předpolkládám svítit nebude, ale vše je možné :-D
2) Pořídit si prodlužovačku s vypínačem a vypnout proud, když přestanete pracovat s počítačem. tady jsem si úplně jist že svítit nebude. 8-)
A mimochodem nevadí vám při spánku taky blikání LED na monitoru??? 8-)
Bodem č 2 by se vyřešilo i tohle :-D
S bodem č. 2 nesouhlasím, protože ty prodlužovačky mají většinou ve vypínači doutnavku, kterážto může vytvářet napěťové špičky. A zkušený overclocker ví, co taková špička dokáže ;D
A mně monitor nebliká když spí, jen místo zelené svítí žlutě. ;)
Citace:
Původně odeslal Marty
To slysim poprve ,ze doutnavky vytvareji napetove spicky.Asi jsem ve skole neco prosvih. ;D
Nóó, vytvářej, nebo ne? Teď ti to z fleku neodůvodním, ale myslím že to tak je.Citace:
Původně odeslal Majkl
Naopak tusim,ze se doutnavky kdysi pouzivaly jako stabilizatory ss napeti (okolo asi 150-180V).
No, on asi jakejkoliv vypinac (mechanickej), trerej vypina zatizenej obvod (i kdyz vypnutej komp moc nebere, ale kdo tam ma jen komp?) si hodi malej oblouk a vznikne ti tam na okamzik prepeti .... zalezi hlavne na indukcnosti spotrebice ...
Myslim, ze lednicka dela daleko vetsi napetove spicky nez vypinac, pokud jim zrovna nevypinas svarecku s natazenym obloukem. ;D
Jo, lednicka je na to primo expert ... ;D
Vypinac ti to urcite cele odpali ;D :lol: Pre tych ktori uz zabudli: AT zdroje maju mechanicky vypinac.
...a nekteré ATX zdroje taky! ;D
jo ty bocni tlacitka na Geniusce sou fakt otravny ....jeste zhe sou modry...uz sem si zvyknul zhe mi to ozaruje pokoj kdyz je docela velka tma...resim to tim zhe proste mys prisunu vic ke klavesnici kdyz vypinam PC....moncek mi neblika ale jen sviti oranzove dioda a to minimalne 8)
no mne moncek neblika ani nesvieti, lebo mam prepetovku od ASEC-u a ta po vypnuti kompu, vypne aj vsetky ostatne veci /monitor, tlaciaren, zosilovac/
Inac super vec www.asec.sk :D
ta to musi byt teda ina "doutnavka" ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Marty
Posledni verze biosu na 8K5A2+ o ktere vim z 1.11.02 to neopravila, myska si vesele sviti dal, klavesnice uz ne.
Leda ze by byl nejaky novy na epox.com.tw, o kterem nevim, protoze ten rozsypany caj neprectu :(