-
K7S6A a BIOS 1.0f
Po zakoupeni XP B0, jsem upgradnul bios na 1.0f, a pri bootovani mi vzdy naskoci jakysi RealTek BootAgent pro bootovani ze site (v biosu mam nastaveno pouze bootovani z disku) nevite nekdo jak se toho zbavit? Jinak s jakym koliv jinym biosem se to neobevuje.
-
jo, je to tam...
predpokladam, ze je to mysleny pro verze s integrovanou sitovkou. ty but muzes 3s pockat nebo pres shift+F10 se dostanes do menu, kde se ta hlaska zakaze (ale stejne cekas ty 3s navic)
-
Hm jeste jsem nevidel K7S6A s integrovanou sitovkou.............
-
mas pravdu (sem lama ;D )
v tom pripade predpokladam, ze mas v pocitaci boot-up sitovku Realtek
-
No to mam, ale mel jsem ji i kdyz jsem tam nahral starsi nebo ten neofficialni bios a toho boot agenta to nespoustelo.
-
tak to vypada, ze tenhle bios podporuje boot up from LAN
(i kdyz oficialne fixuje jen podporu novych procesoru)
-
No spis je to nejakej Bug nez fix, protoze kdyz v biosu nastavim ze nechci bootovat z "Net" tak nevim proc on furt spousti toho agenta.
-
Tak beru zpet chyba byla v nastavni sitovky.
-
Zdravím, mám ten samý problém, tzn. boot agent ve spojení se síťovkou Realtek (Eddimax ATX 9130, asi). Můžeš mi prosím poradit jak změnit nastavení síťovky?
-
Zdravim, k sitovce je na diskete soubor setup.exe po spusteni je traba nastavit do epromky sitovky no-bootrom (implicitne je nastaveno 64K a proto se bios snazi z ni cist), mensi problem je ze ten setup.exe nelze spustit ve WinXP (XP-pecka blokuji pristup na hardware) takze je potreba to spustit z dosu prez bootovaci disketu, ve starsich windowsech 98 a Me to jde primo z windowsu.
-
Jé jé, já na tu disketu úplně zapomněl. Díky moc