Re: První přetaktování???
Citace:
Původně odeslal Dusan
Chtěl bych zvýšit frekvenci svý 1800+, ale nevím co vše musím pro to udělat ? Musím i na desce přepnout SWITCH ? Procesor se mi zahřivá zhruba kolem 59C.Nevím jestli bych si neměl dokoupit nějaký přídavný větrák ? Jsem úplný amater, myslíte že bych se do toho mohl pustit ? Určitě to není jako přetaktovat grafárnu.
V prvom rade by som riešil problémy s teplotou... Neviem, ale 59 stupňov sa mi zdá trochu veľa - aj keď ešte nie je isté či je to to pri záťaži...
Re: První přetaktování???
Citace:
Původně odeslal Dusan
Chtěl bych zvýšit frekvenci svý 1800+, ale nevím co vše musím pro to udělat ? Musím i na desce přepnout SWITCH ? Procesor se mi zahřivá zhruba kolem 59C.Nevím jestli bych si neměl dokoupit nějaký přídavný větrák ? Jsem úplný amater, myslíte že bych se do toho mohl pustit ? Určitě to není jako přetaktovat grafárnu.
Jeste co mas za case, jak tam je ulozeny zdroj? Me se 59 zda docela dost. U me je vysoka teplota tim ze za a) mam Duron 1300 kterej topi jak blazen b) mam case se zdrojem "nastojato", tedy kastle zasahuje az na procak a chladic a tvori solidni tepelnou kapsu, takze to vzduchem neuchladis ani kdyby ses po... Teplotu bych teda resil jako prvni, protoze 59 jako vychozi pro OC neni dobrej napad si myslim...