Lets have a look - Kdo má nejvíce záplat?
Microsoft stáhnul opravu pro Windows XP
Printable View
Lets have a look - Kdo má nejvíce záplat?
Microsoft stáhnul opravu pro Windows XP
To je teda perla ;D :lol: Nie su zaplaty -> je to bezpecne :mweheh:Citace:
Při rozdělení na jednotlivé systémy je logicky nejbezpečnějším čerstvý Windows Server 2003, na který ještě není žádná bezpečnostní záplata.
No jo, co bys taky chtel ? :-)Citace:
Původně odeslal Rainbow
Myslim, ze stoji za precteni i diskuse pod clankem..
Rozjela se presne tak, jak se dalo ocekavat...
Treti svetova bude Linux VS WindowsX ;D ;D ;D
Citace:
Původně odeslal Dawe
Podla mojich skusenosti clanky a diskusie na ZIVE.sk/ZIVE.cz nestoja za nic ...
Vsetky diskusie sluzia len na to aby sa zvysovala navstevnost tychto serverov a obrat za reklamu ...ked sa nad tymto zamyslis pochopis preco su vsetky clanky stavane aby vznikol FLAMEWAR
Linux vs Windows ; AMD vs INTEL ; GLOBTEL vs EUROTEL ...
Odbornik by taku <|> ze najnovsi system je najbezpecnejsi nenapisal ...
Najbezpecnejsi system je mozno tak IBM DOS 1.0 spred 25 rokov ;D
Tak tak, je to clanek vo ..., ostatne jako vetsina clanku tam. MS vydava svoje SP, kery jednou za 1/2 roku opravej 1% ze vsech chyb (a 2% prida) a proto je nejbezpecnejsi :lol:.
IMHO cim vic oprav, tim vic se tvurci o system staraj = bude pravdepodobne bezpecnejsi. Prorovnani by bylo zajimavejsi spis metodou pocet vzdalene zneuzitelnych der nebo delka doby od oznameni chyby do opravy.
No vzdyt prave proto jsem to napsal ! Ja nevim jak Ty, ale ja se u nich nekdy docela dobre bavim.. Je to zvlastni, jak maj vsichni potrebu presvedcovat o jedinecne genialnosti sve volby... :roll:Citace:
Původně odeslal Deviant
Jakoby neexistovala jina cesta - nekdy mam pocit, ze jim pravo svobodne volby nic nerika...
Jinak u nas je to stejny jenom misto Globtel je to Oskar vs Ostatni. :D
by me zajimalo proc slackware nevydava zadne zaplaty :)Citace:
Původně odeslal Jezevec
j amam dojem ze tam pise taky o poctu exploitu. mimochodem sp neni ani tak zaplata jako shrnuti vsech zaplat za uplynuli cas.
Bezpecnejsi je ten ktory ma zaplaty a nie ten ktory ich nema.
Ono je rozdiel vydat zabugovany soft a priebezne vydavat zaplaty ako nechat to tak a chyby nepriznat.