A najlepsie EPOX a vobec oplati sa cakat? Uz mi pomaly povoluju nervy :evil:
Printable View
A najlepsie EPOX a vobec oplati sa cakat? Uz mi pomaly povoluju nervy :evil:
no to zalezi jak to tam dopadne s tou delickou 1/6 .....
Desky s VIA KT600 chipsetem by se měli objevit na trhu za 14dní a 1/6 dělička JE podporovaná. Takze zadny strach :-)
stejně bych pak ještě chvilu počkal - jak se to ukáže, až se odchytají nějaké ty mouchy - na nějakou vyšší revizi...
Tak asi pockam... ak tam bude delicka 1/6 bude to super len aby cena nebol prehnana, bude niekde na urovni nforce2?
snad jo, nejvyssi bude hned po uvedeni. pak pravdepodobne rychle klesne a pak bude na urcite pomalu klesajici urovni - jako vsechno v teto oblasti....
Takže po prázdninách KT600 + Barton rulezzzz :lol:
Zase spousta prachů... ne, kašlu na to, moje sestava mi v pohodě stačí.
jj, jsou jiné priority - konnecne snad kvalitni zdroj, vodnik a na podzim nejaky ten radeon 9500 nebo vyssi...to zas bude penez....ach jo
No na test si ju urcite vyskusam..ale zatial mam v stoji 3050+ mam mi dojst vodnik. Tiez koncom roka vymenim graficku urcite. Momentalne som totalne spokojny ako s vykonom, tak so stabilitou a tichom. A asi skor kupim AEG airsoftovu zbran...
jj, po příchodu Doomu 3 to bude s grafikami masakr....
Dnes jsem viděl na netu recenzi na nějakého Solteka...
A co si slibujete tak prevratnyho od KT 600.Ze bude o 3% az 5% rychlejsi nez nForce 2?Hm,to je bomba :roll:
spíš bych řekl, že jde o tu děličku 1/6 přece :!: to pak znamená fsb 200MHz ++
Podle www.pctuning.cz vyrabi desku s KT 600 Asus (Asus A7V600).
Btw: nepripomina vam to nazev nemeckyho tanku z 1. svetovy? ;D
Na vsech sestavach s pretocenym XP 1700+ je nejvetsi brzda grafika - typicky R9100. Ke zvyseni vykonu mnohem vic prispeje poradna grafika nez o par PR procent rychlejsi CPU.Citace:
Původně odeslal Marty
No, me se nezda, ze by zvyseni realne frekvence procaku o 500 MHz a vice a zvyseni FSB ze 133 na 166 az 200 MHz bylo zanedbatelne. Lepsi grafika (treba R 9500/R 9500Pro) urcite pomuze, ale dulezity je mit vyladenej komp jako celek. Davat poradnou grafarnu k slabymu nebo neOC procaku je taky blbost.
Spis je dulezity, pokud se kupuje celej komp najednou, uz pocitat s tim, ze se procak, FSB a pameti pretoci a podle toho koupit VGA. Mimochodem, na dnesni hry zatim v pohode staci i ta R 9100, takze pro lidi, ktery uz tuhle grafarnu maji a nemaji penize nazbyt zatim neni nutny kupovat nic silnejsiho.
Jinak jsem si obstaral 15" LCD, takze se mi vlastne prodlouzila zivotnost moji GF3, protoze uz nelze hrat v 1600x1200 :D
Nemam moc casu, abych tady vypisoval vysledky testu, ktere jsem delali, ale myslím, že jako ukázka postačí jeden - rozdíl mezi D1100 a XP1800+ s R9100 (KT400, 256 MB DDR333) v 3DMarku 2001SE pouhych 1000 bodu. K procesorům 2400+ je rozumným minimem R9500PRO nebo TI 4200.Citace:
Původně odeslal Slusnak
No me to dalo na TI4200 skoro 4000 bodu rozdilu mezi D1000 a XP1600.Citace:
Původně odeslal Martin G.
Vice mene jak rikam rozumne minimun je aspon Ti4200 nebo r9500Pro.Citace:
Původně odeslal viki_
no, u mne to udelalo z 1700+ na 2600+ takovych dobrych 3000 bodů...Citace:
Původně odeslal Martin G.
To Martin G.:
A co z toho teda vyplyva?
Podle me jedna vec-koupit si poradnou grafarnu (k XP 1700+ OC). To neni nic novyho, jde jen o prachy. A myslim, ze s R 9100 si dneska v pohode vystacis (kdyz nebudes hnat nastaveni do maxima).
Ted budu skladat bratrankovi novej komp. A hadej co tam chci dat? XP 1700+ OC a R 9500 Pro. Kdyby bylo vic penez, koupil by se R 9700.
No k tej 9100 - ak moc nehrajes v pohode (len dokedy). Myslim ze kupou Radeonu 9500 Pro 128MB sa nic nezkazi..a zahrajes si nielen DOOM3 , HALF-LIFE2 ale aj ine pecky... :wink:
Jenom OC CPU nebo i grafiky a casovani pameti?Citace:
Původně odeslal Chocen
oc grafiky - 1000
oc cpu - 2000
zhruba...
ale ten efekt na oc grafice se proadne projevil az na oc cpu...predtim byl tak asi polovicni...zkratka silny procak tu grafiku zdime na doraz..