Zdravim ludia,
ak mate Athlon XP 1800+ budte taki dobri a napiste mi kolko na nom mate stupnov v prevadzke a aky vetrak pouzivate - toz chcem kupit dajaky dobry (aby mi zvladol ak by bolo mozne aj pod 40 stupnov pri zatazi)
Printable View
Zdravim ludia,
ak mate Athlon XP 1800+ budte taki dobri a napiste mi kolko na nom mate stupnov v prevadzke a aky vetrak pouzivate - toz chcem kupit dajaky dobry (aby mi zvladol ak by bolo mozne aj pod 40 stupnov pri zatazi)
Zalezi na tom, co mas za jadro, jestli Palomino, Thoroughbred A0, B0
Jestli mas Palomino, tak se na tech 40 pri load dostanes jen s nejakym vykonnym vysavacem :-) Nebo pri nejlepsim porudenim vzduchu ve skrini.
Jestli mas Th A0 - ten taky jeste topi
B0 - u toho by to mozna uz slo, ale to necham na kolegy kteri s nim maji lepsi zkusenosti ;D
No ja mam len 1700+ TB0 dut ale tepltz ake mam dolu su dosiahnute 6 vetronmi. :evil:
No ja mam len 1700+ TB0 dut ale tepltz ake mam dolu su dosiahnute 6 vetronmi. :evil:
podle me A0 topi min nez B0. ja mam A0 a oproti palominu sly teploty dolu o 10 stupnu (pod zatezi) :wink: default je 1,5 VCitace:
Původně odeslal NightKing
Kup si nieco od Arctic Cooling bez regulacie otacok a mas vyhrate. Ja mam s regulaciou 35-48, no nejde ani na take otacky, ako ten neregulovany. Vzduch vysavam len zdrojom na 7V plus jeden pridavny na nasavanie do bedne.
Ja pri napeti 1,575 (realne 1,6) na teto frekvenci(viz podpis) s chladicem AC Copper Silent bez TC mam 44° v klidu se soft. chlazenim (CPUIdle), bez nej okolo 55° . Pri full loadu az 65°C :oops: . Zkousel jsem stribrnou pastu Titan, ted mam bilou, ktera byla u toho AC. V bedne mam 34° , vpredu v kejsu jeden vetrak 12*12, vzadu to samy. Porad nemuzu pochopit ty teploty do 50°C pri zatezi ... :?:Citace:
Původně odeslal Axel
Ja pri napeti 1,575 (realne 1,6) na teto frekvenci(viz podpis) s chladicem AC Copper Silent bez TC mam 44° v klidu se soft. chlazenim (CPUIdle), bez nej okolo 55° . Pri full loadu az 65°C :oops: . Zkousel jsem stribrnou pastu Titan, ted mam bilou, ktera byla u toho AC. V bedne mam 34° , vpredu v kejsu jeden vetrak 12*12, vzadu to samy. Porad nemuzu pochopit ty teploty do 50°C pri zatezi ... :?:Citace:
Původně odeslal Axel
Ja mam v bedni cca 38, teplota zavisi aj od dosky, kde je cidlo. A mas ho pretoceny o hodne viac ako ja...
jj, ale B0 proti A0 peče míň :)Citace:
Původně odeslal Braindead
XP v popise
load 41
burn 48-49
normal okolo 43