otazka pro ekonomy a zamestnance velkoskladu :)
pujde cena procaku jeste dolu? jmenovite me zajima 2400xp+
Printable View
otazka pro ekonomy a zamestnance velkoskladu :)
pujde cena procaku jeste dolu? jmenovite me zajima 2400xp+
Samozrejme, ale ta je dole uz teraz(1700+@3000+) ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal jaja
No ja upgradujem az ked bude braton nejaka 3200+ popripade ak sa nacrtne nejaka lepsia vymena za moju 1800 tak dobru seriu 2500+ co by som dostal na 3200+ to bude hadam jejaky ten rocik stacit. ;D
Ceny idu dole neprestajne ... zalezi ze na co upgradovat na aky model...stalesi je potrebne vybrat najlepsi pomer cena vykon a samozrejme pretaktovanie. Teraz je jednoznacnou kupou 1800 DLT3C JIUHB THB alebo ak niekto ma viac penazi tak aj BARTON 2500...
Barton2500 rulezzzz ;D
Jasně Barton beru. Zpravidla každej tejden jedou ceny procesorů dolu tak o 20-100Kč. Teď myslim, konkrétně 2400+.Ale radši bych kupil 2500+, kterej přetaktuješ uřčitě o víc než tu 2400+!
jeste k tem cenam, ma se to asi tak ze procesory do 2000+ uz asi moc neklesnou a zbytek klesa neustale, cim drazsi tim vetsi pokles/tyden...
co to u nas tak pozoruju, tak kdyz se cena AMD procesoru dostane na cca 1600Kc bez DPH je to jeho nejnizsi cena a je velka pravdepodobnost ze to uz niz nepujde a bude nahrazen rychlejsim modelem. O Duronech nemluvim, ty se meli prestat prodavat uz pred pul rokem a porad se drzi... AMD jich ma asi plny sklady :-o)
Ono durexy sa robia na starych linkach, takze sa to AMD stale oplati, nakolko nema love na upgrade FAB25 na 0.13micron, tak by bola hovedina nechat lezat masiny ladom, no nie ?Citace:
Původně odeslal Warlord
Okrem toho doteraz boli durexy konkurenciou pre tulene, ale tulene koncia, tak skoncia asi aj durexy coskoro.
Na 1500 percent pôjde dole... Lenže keď už bude na minime, tak AMD tie najlacnejšie procáky prestane dodávať... :-(
dokud bude klesat dolar, ceny pudou dolu
Okrem ineho, cim viac ludi si kupi toho bartona tym rychlejsie a viac pojde cena dole.
Aspon v maloobchodoch to tak je. Nech to potvrdi/vyvrati GABO ale co som sledoval za par rokov tak to bolo presne tak. 8-) :wink:
Ono to asi nebude len tým, koľko ľudí si to kúpi, ale celkovými nákladmi na výrobu... Povedal by som, že toho bude trochu viac...Citace:
Původně odeslal ManDark
Pokiaľ na tom bude mať AMD minimálnu maržu a nebude sa chcieť presadiť týmto výrobkom na úkor ceny, tak cena neklesne...
Ale vývoj ide dopredu a výťažnosť výroby pravdepodobne stúpa, takže pri zachovaní určitej hranice zisku môže cena klesať...
Nie som ekonóm, takže presne to nevysvetlím... :wink:
zalezi taky na poptavce ...Citace:
Původně odeslal m.a.c.a
sice muze jit dolar dolu atd. ale nemusite se bat, jelikoz za chvili zacne stoupat, az potace iracka ropa do usa....
a ceny bych rekl pujdou na prazdniny nahoru, jelikoz se ted hodne proda a tak si prodejci narazi :evil: