Ahoj. Jaké máte skušenosti z Daytonou R9100 128MB DDR. Chtěl bych vědět, jaká vůbec je, jaký hry na tom hrajete, v jakým rozlišení, jak jde taktovat, jaká je kvalita TV-out, apod. Díky všem
Printable View
Ahoj. Jaké máte skušenosti z Daytonou R9100 128MB DDR. Chtěl bych vědět, jaká vůbec je, jaký hry na tom hrajete, v jakým rozlišení, jak jde taktovat, jaká je kvalita TV-out, apod. Díky všem
wiz http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=23061, kwalitu TW-Outu ti teď neřeknu, ještě nemám kompletní kabel k propojení - wšechno co jsem měl byly bastly, takže jsem tam měl ducha...samozřejmě čitelnost písma na TW je mizerná.
Ten test byl na frekwenci 280-280, kdy byly už nějaké artefakty, w pohodě podle mě jede drtiwá wětšina her na 270-270, takže wýš už to chce chladit paměti, neboď jádro podle mých zatímních testů jede lépe na wyšší frekwenci než ty paměti...
Na 275/275 v pohode vsechno, 280/280 uz hazi chybky v 3DM2001 v Lobby a MS Rallisport. UT2003 1152x864x32bit vse na high bez problemu. MS Rallisport 1280x1024 na max bez problemu. Mafia 1024x768x32 vse na max a 2xAA bez problemu. V 3D Marku 2001SE asi 9600 bodu. Obraz srovnatelnej s moji predchozi Sapphire, tedy kvalitni. Jedina vec, ktera me stve je, ze ten chladic dela desnej bordel (vrtulnik), ale pude tam pasiv.
Moc pěknej a detailní příspěvek. To se mi líbí. Díky
Tak jsem trošku četl příspěvky a hodně lidí má s ní problém, že mají nějaký špatný obraz k blití. Je tu někdo, kdo jí aspoň chválí?
heh, cetl si poradne co napsal KUBA? ??? btw i ja si na obraz nestezuju, ostrej jako britva :-) a vubec cela karta je fpohoCitace:
Původně odeslal sybolinek
Jo jo, četl. Kde jsi jí koupil?
Jakej dobrej pasiv, který se prodává by se na ní hodil?
Jak bylo psáno výše, žádné problémy, super ostrý obraz.
K taktování: V GTA Vice City jsem jel 275/275 s HOLÝMA pamětma a trvalo hodinu a půl, než se začaly objevovat artefakty. Z čehož usuzuju, že paměti jsou krmené dobře, jediné co by to chtělo je přilepit na ně pasivy..(chystám se na to).
Jinak hraju GT Racing 2002 při 1280x1024, GTA VC 1152x864 všechno na full a jede to OK.
Díky za info.Citace:
Původně odeslal kolista2
tvoji sestavu bude tahle grafika uz ale asi spis brzdit...(taky jsem na tom stejne). jde o to, zda s nakupem nepockat nekdy do listopadu a pak koupit rovnou neco jako R9500...prijde D3 a kupa her na DX9...Citace:
Milerád, ale teď jsou R9500 PRO drahé jako čert, to si raději koupím volant a zlepším si časy v GT Racing 2002. O nové grafice budu uvažovat nejdřív na podzim...
jako my všichni :wink: - podzim bude grafický, mám takový dojem ...
Obraz k zbliti tedy nema, az na ten vetrak je to uplne v poho 8-) Vykonem ve 3dmarku jsem byl nadsen, v realu je to ale trosku horsi, zas na druhou stranu, cekat vic od tehle karty nejde ... Pomer cena/vykon je hodne dobry :wink:Citace: