Nevi nekdo,jestli na EPoXu 8RDA3+ funguji korektne pameti Kingmax PC400 v Dual rezimu? Rad bych si tuto kombinaci koupil,ale nikdo me zatim nedal uspokojivou odpoved.Vsichni doporucuji OCZ,prip.Kingston,ale ty sou cenou trochu nekde jinde.Dik
Printable View
Nevi nekdo,jestli na EPoXu 8RDA3+ funguji korektne pameti Kingmax PC400 v Dual rezimu? Rad bych si tuto kombinaci koupil,ale nikdo me zatim nedal uspokojivou odpoved.Vsichni doporucuji OCZ,prip.Kingston,ale ty sou cenou trochu nekde jinde.Dik
Kingmaxy nebrat,to jsou značkové šity ... www.rsc-computers.cz ... a kup si 256MB Brand PC450 CAS 2.5 .. jdou na tvojí desce i na 230 Mhz FSB a stojí pod dva tisíce.Citace:
Původně odeslal Rabbitt
jo jo pravda, skoda ze nejsou i 512MB, Kingmax neeeCitace:
Kingmaxy nebrat,to jsou značkové šity ... www.rsc-computers.cz ... a kup si 256MB Brand PC450 CAS 2.5 .. jdou na tvojí desce i na 230 Mhz FSB a stojí pod dva tisíce.
mam .... rooooooozhodne nedoporucuju :wink:
shit nad shity ... jakmile dam 200MHz tak mi Prime hazi chyby (i kdyz Goldmemory ne ???) ... je to nejaky divny - kazdopadne i na tech mych 197 musim tej pameti podkurovat 2.8 ... jinak zase problem s Prime :-(
nj na 200 by to melo bezet jinak je to na reklamacku ne?
a bez podkurovani!! :-) :-)
nejdriv si musim zajistit nejakou jinou pamet (nekde pujcit) ... a pak jim to tam hodim ... :-)Citace:
Původně odeslal UFo
nejvic me deptal fakt, ze goldmemory je ok a prime ne .... ja nez na to prisel, tak jsem furt pridaval procaku a vono to je pameti ;D
Ke kingmaxum ja sem mel treba 333 a sli uplne v pohode na 400 pri CL2.5 6 hodin v goldmemory a i prime bezel nejakou hodku ok takze si spis myslim ze je to spise o tom jak kteryou serii a cim osadej nez tak ze by obecne kingamax stal za hovno ...
No Kingmaxy su (asi podla serie zavisi) dost shitne co sa tyka kombinacie na vys. FSB....dokazuju to aj thready zo zahr. disk. for...
Diky za reakce,Kingmaxy teda ne,ukecali ste me.Takze me zustavaji dve moznosti: BRAND nebo Transcend (jiny v obchode,kde nakupuju,nemaj). Ma nekdo zkusenost,jestli funguji v tom EPoXu 8RDA3+ ? Diky za pripadne prispevky.
Já bych zase vzal nějaký zkušenosti s 8RDA3+ a pamětma Winbond. Načasoval jsem je na 2-5-2-2 a běží, ale jen na 170x12,5.