No co rikate na tuhle desku ??? Chci ji do moji sestavy + nove pameti DDR 400
Zda se mi to byt zajimava koupe za 2300,- s DPH ,ale zda se mi to podezdrele ze to je od Asusu takove levne, jestli sni neco neni?
Dik moc za radu 8-)
Printable View
No co rikate na tuhle desku ??? Chci ji do moji sestavy + nove pameti DDR 400
Zda se mi to byt zajimava koupe za 2300,- s DPH ,ale zda se mi to podezdrele ze to je od Asusu takove levne, jestli sni neco neni?
Dik moc za radu 8-)
Asus ted hodne zlevnil vsechny desky.U tyhle desky se nedostanes na 200FSB takze ty ramky nevyuzijes.A je dost vybirava na kvalitni pameti,tak nekupuj nejaky V-data,PQI apod.Volba je na tobe.Ja bych volil desku od Gygabite nebo nejakou Nforce.Ale ty zase nestoji 2300 zejo :-)
No tak aspon na nejakych 180 FSB ???? jakou mas aspon delicku ???
No takze staci DDR 333 ???
No tak pak je jeste jedna deska od Solteku s Kt 400 A-L ??? ???
No kamos ma Epoxe s Nforcem za nejakych 5 haku a taky to nebyla nejlepsi koupe ;D ;D ;D FSB ted ma maximalni uz jen default 133 FSB ;D ;D ;D
180FSB je + - maximum co umi.Delicku ma 1/5.Pokud stoji 400 pamet stejne jako 333 tak bych vzal 400.Ja osobne bych vzal Epox RDA3 + nebo Abit NF-7. Se Soltekem nemam zkusenost.Nebo A7N8X
No prave ze nejsou moc stejne ceny maximalne nejake NOname ty DDR 400 :evil: :evil:
No ale ty desky co mi pises asi nebudou cenove tak dobre dostupne ???
Jestli chces hodne overclockovat tak desky s Nforce.Abit stoji okolo 4000.Dostanes se na 210-220 FSB a to uz stoji zato.Ja asi pockam az na Athlona 64 na podzim.
No me zatim staci i tech 180 +- ;D ja ted mam jen KT 266A a jedu jen na 150 FSB protoze tam mam delicku jen 1/4 takze nemuzu jit vyse :evil: :evil:
no me se ted akorat naskytla prilezitost vymenit vyhodne desku s pametma tak jsem otom uvazoval ale asi to skonci jen u disku 8-)