...uz coskoro Cheepo uvolni prvu beta verziu pre L7S7A2 :wink: (podla mojich infos do tyzdna je tu :!:)
Printable View
...uz coskoro Cheepo uvolni prvu beta verziu pre L7S7A2 :wink: (podla mojich infos do tyzdna je tu :!:)
uz aby byla, doufam ze bude zmena VCore, ze bych si konecne pohral se sousedovou masinou ;D
Měnit vcore v BIOSu? Lame! :) Vcore mod rulez :) to k ECS odjakživa patří :)Citace:
Původně odeslal Glassman
Citace:
Původně odeslal Marty
jasne, na ECS jedine s pajkou...dneska jsem si zase dal, kdyz jsem asi hodin a pul dratoval nasobic. oci mam v .... trikrat jsem to udelal spatne, ale kdyz se to nakonec rozjelo, tak jsem byl very happy!
Vcore ide vpohode mostikmi na patici 8-) ...ale bolo by to jemnejsie a pohodlnejsie v BIOSe 8-)Citace:
Původně odeslal Glassman
...no pre tych co sa boja pajkovat, by som skor ocenil zvysenie napajania pre pamate aspon na 2,9V (aj ked ja som pajkoval- a uspesne 8-) ) , akurat skoda, ze tym mojim pamatiam to PRD pomohlo :? DDR400 zvladaju aj bez toho a rychlejsie casovanie ako FAST nerozchodim ani na 3V :evil:
ale najviac by som ocenil, vzhladom na to , ze som bol taky sprosty :oops: :? a kupil si do lacnej dosky PREDRAZENE TwinmosDDR400, keby pridal FSB aspon do 230 8-)
nedelejte ze me lamu ;D dyt rikam ze je to sousedovo a ten by nerad videl jak se mu hrabu s pajkou v compu, navic default voltaz 1.60V na jeho XPcku je nastavena zrovna tak blbe ze muzu spojit uz jen jeden mustek abych dostal 1.825V a pak posledni abych mel 1.85V nebo tak tusim ze to je, jenze ja potrebuju neco kolem 1.75V, nechci aby mu to do tbreda smazilo pres 1.8V a na to bych potreboval mustky rozpojovat a ne spojovat.. o tom to je, proto budu rad kdyz se to objevi v BIOSu i kdyz to nemusi byt vubec lehky to udelat.. ono to vypada ze ten Richtek cip ma nozicky privedeny rovnou k mustkum na procaku, takze BIOS do nastaveni voltaze ani nezasahuje :?
tak to ma s jak ja- 1.6 default a po spojeni jednej prepojky by to malo byt 1,8V (nie 1,825 !) , ALE BIOS UKAZUJE 1,779V :!: 8-) akurat obcas to poskoci na 1,79 ... takze pohoda 8-)Citace:
Původně odeslal Glassman
...1,8V az 1,81V ukaze az ked nastavys v BIOS-e +1% 8-)
...tak uz je znamy aj presny datum vydania prveho Cheepovho biosu na L7S7A2 :arrow:
DNES -> 4.7.2003
...tak majitelia tejto dosky si mozu pripravit flashovacie utility ;D
juuuu, uz sa neviem dockat ... :wink: ;D
...dufam, ze nieco urobi s pamatovou priepustnostou ... alebo spristupni detailnejsie nastavenie pamati... :arrow: :!: :idea:
...myslim, ze vsetci sa musime nechat prekvapit :roll:Citace:
Původně odeslal Marcelino