Tady je link s testma Abitu NF7-S, AsuseA7N8x deluxe, Solteka SL-75-FRV
http://www.hardwareonline.dk/vis_test.asp?tID=109&s=4
Printable View
Tady je link s testma Abitu NF7-S, AsuseA7N8x deluxe, Solteka SL-75-FRV
http://www.hardwareonline.dk/vis_test.asp?tID=109&s=4
Hmm, peknej test... a proc je ABIT a ASUS nForce2 chipset a Soltek s KT400 chipsetem? :)
Mě se neptej já ten test nedělal ,ale je tu alespoň pěkně vidět, že nForce 2 je o dost lepší než KT400
A klasicky v tom testu jako skoro vsude chybi zmereni aktualniho taktu CPU pomoci Wcpuid. Nektera deska pridava proti nastaveni v biosu na frekvenci FSB a pak je samozrejme ta deska vykonnejsi. Pro absolutni spravedlnost by mely byt zverejneny frekvence FSB a real clock CPU.
jo jo davam ti rozhreseni ;D
ale ze tech desek otestovali, co?
btw.: samo ze kdyz kupuju novej Boadr je pro me smerodate hlavne score v UT2003 8-)
Takze to vlastne zadny rozreseni neni - max. tak nForce2 VS KT400 a to uz je pomerne davno znamo.Citace:
Původně odeslal Bredator
Domnivam se, ze asi nikdy neurci "nejlepsi" nForce desku...
Mal by si zmeniť názov threadu. Lebo vidím, že som sem ani nemal liezť. :wink: :|
Taký založ keď nájdeš test ABIT vs ASUS vs EPoX vs Chaintech vs Gigabyte vs (prípadné ďalšie). A s rovnakými revíziami nforce2. Sayonara.
Citace:
Původně odeslal bananalama
Presne tak. Nazev threadu je dost matouci a test je na houby.
No kamos na tomshardware videl test ja som to ese nepozeral nebolo kedy.
A hovoril mi ze Microstar je lepsi nez ABIT aj EPoX tak tomu neverim ak ma niekto cas nech to tam omrkne ja mam len dial-up.
Momentalne Doma pripadne zajtra sa na to v praci mrknem. :wink:
Aj ja som ten test cital a vyhrala jednoznacne MSI. Ale zas treba povedat, ze tam je test bez taktovania.Citace:
Původně odeslal ManDark
Navic ta MSI davala ve vysledku nakejch 15MHz vic na CPU nez ostatni desky :) 336.48FSB vs. 334.09 ostatni desky (2271.23 vs. 2255.1 MHz) tak to se pak neni cemu divit. A i s takovou vyhodou se umistovala tak normalne.
Tak to je potom onicom rozdiel to ako keby ani nevyhrala to je nic a to bol mozno jeden kus zo 100 takze do kedy to nebudu mat aj este par smrtelnikov lepsie vysledky ako na ABIT EPoX tak MSI je a zostane u man shit aj nadalej. co sa tyka dosiek. :-) ;D
Ale toho otestovali, taky test spravim aj ja. Raz do mesiaca sa mi tiez zide doma tolko dosiek pohromade ak nie viac.
Ale aj tak potesi uz zistene zistenie.