Chcel by som si kupit celeron 1700 a k tomu dosku
MICROSTAR MS 655 MAX L. Mozete mi poradit, ci je to dobra doska a ci je to schopna chipova sada {SiS 655}. Dakujem
Alebo mam radsej kupit Atlon 1700 a VIA KT400?
Printable View
Chcel by som si kupit celeron 1700 a k tomu dosku
MICROSTAR MS 655 MAX L. Mozete mi poradit, ci je to dobra doska a ci je to schopna chipova sada {SiS 655}. Dakujem
Alebo mam radsej kupit Atlon 1700 a VIA KT400?
Reseni b) bude asi tak 10x vykonejsi. No flame PLS, just kidding ;DCitace:
Původně odeslal beliansky
Vazne bych bral XP. Kdyz narazis na dobrej kus, tak pujde pretaktovat o dost lip, nez ta zelenina a opravdu bude krome pameti vsude vykonnejsi. To Ti garantuju. Celer 1,7 je podle me (a nejen podle me) tak na urovni Thunderbirda 1400, nekdy spise Durona 1300. :-) Nepretaktovany samozrejme. Vim, o cem mluvim - proslo mi jich rukama nejmin 25 - vetsinou kancl. compy. Trochu jsem si s nima hral. :wink:
A jestli Celera, tak vzdy s chipsetem od Intelu a nikdy jinak.
Od XP dostanes v tomto pripade za stejny prachy mnohem vic muziky.
Pockej, jak se vyjadri nejaky Intel vlastnik.
jj, adsej si kup AMD ako Celeron. alebo Intel P4 2,4GHz FSB800 s GigaByte i865 doskou. Na to potom nebude stihat ani AMD XP 3200+ :-)
Financni aspekt si vzal dovolenou ? :wink:Citace:
Původně odeslal TimeLord
TimeLord ma pravu ta P4HT je najlepsia na druhej strane to vyde o dost drahsie to je tiez fakt ale vykon je ultimativny, inak k tomu XP ak chces XP tak VIA-KT400 nie je ten najlepsi chipset myslim ze vyslo 400A ta uz je o dost lepsia alebo NForce2 tam nie je o com na to nema nic, inak celer je uplne k nicomu o tom ani neuvazuj.
Financny aspek je pritomny tiez.. a keby sme sa pozerali len na peniaze a nie na rychlost a buducnost tak vsetci jazdime na bicykloch alebo konoch.Citace:
Původně odeslal Dawe
Ehm, to zanmena, ze mas BMW 754i ?Citace:
Původně odeslal TimeLord
Ja bych ho taky rad mel, ale musel bych na nej mit.
Chci si koupi naky BMW, nejen proto aby to jezdilo, ale taky kvuli vsemu, co BMW dela tim, cim je. A diky svym financnim moznostem si budu moct koupit tak leda 5 let starou 330.
A s PC je to prece nekdy podobny, ne ?
Anebo ze bych nasetril na Rollse, abych myslel na vyvojere a podpril budoucnost ? ;D
Tak vidis co si napisal.. volis radsej znacku ktora je overena a v ramci financnych moznosti ides na spodnu hranicu ale ostavas pri znacke. Aj keby si si mohol za tie peniaze kupit fungel nove auto inej znacky napr. Daewoo, KIA, LADA, Skoda. :-) Nepripomina ti to nieco ? :-)Citace:
Původně odeslal Dawe
Ale kdo rika, ze Intel povazuju za BMW. :wink:Citace:
Původně odeslal TimeLord
To srovnani auta vs pc vzdycky dost kulha, ale tady je to jeste slozitejsi, protoze znacky CPU jsou pouze dve (tri 8-) ) a nedomnivam se, ze by Intel poskytoval nejaky vyssi "komfort", mam-li pouzit termin z automobilismu.
Pouze vykon...
Tak rekneme, ze povazuji Intel za Bentleye, kteryho ani nechci a je to. ;D
Hehe uz sa ti to nepaci ? Este povedz ze AMD je u procakov nieco ako BMW medzi autami a zvalim sa zo stolicky :lol:Citace:
Původně odeslal Dawe
Tys to necet, vid ?Citace:
Původně odeslal TimeLord
Jak chces urcit "znacku" CPU, kdyz jsou jenom dve ?!?
Snad se nechces uchylit k tomu oblibenemu intelackemu Trabant VS Porsche...
To je prece jenom trochu mimo...
A dost ! Nejsme v MM. 8-)
Jasne, dost, ale v jednom poste hovoris ze s PC je to ako s autami a v dalsom uz zas presny opak. Nehackol ti niekto konto ? :-)
Ked ste pri tom porovnavani aut s procakmi... tak AMD by mohlo byt VW Golf - zakladna verzia = obycajne auto, ale tunovane... ach, az mi srdce podskocilo (ale na tuning treba $$$ :evil: )
a Intel? dajme tomu Subaru Impreza (to ma len tak napadlo ;D )
Koukam, ze jsem udelal kapitalni chybu. Primitivni prirovnani auta vs cokoli z oblasti IT nemuze nikdy fungovat... Ze ja s tim zacinal. :-(Citace:
Původně odeslal Ed Reznor
Nechci rozjizdet zadnej flame, tak Vas poprosim, at na tu kravinu uz nereagujete. Diky. :wink:
sak jasne, to bolo len zo srandy (ta musi byt aj ked na chleba by nebolo ;D ) :wink:Citace:
Původně odeslal Dawe
V cem je KT400A o dost lepsi nez KT400?Citace:
Původně odeslal juzko
V oficialni podpore DDR 400 ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Martin G.
Nevim, jeste neznam nikoho, kdo by mel 400A desku, ale podle me ve stabilite. Uvidime...