Nevíte jak odstranit úžasnou uvítací obrazovku "Vítejte" ve WinXP Pro CZ ???
Printable View
Nevíte jak odstranit úžasnou uvítací obrazovku "Vítejte" ve WinXP Pro CZ ???
To by me taky zajimalo, protoze me to pekne sere...
Nak
Teda nevim presne co myslite, ale pokud to same co ja, tak si stahnete jiny logon screen a je to ne ?
Dá se to udělat tak, že se změní na klasikcé přihlašování jako má Win2000. Jinak nevim.
BTW. ale nebylo by špatný tam mít místo Vítejte třeba Nazdárek! ;D
lá sem si tam prásknul anglický welcome....a je to lepší ale nic moc ;D
To je hezký, ale jak si to udělal?Citace:
Původně odeslal Pavel (Kenny_Sky)
je to stejný jak u WINDOWS 2000 PRO.........akorát že sem ten soubor s těma obrazovkama nenačítal do programu,...ale nahrál sem si to z anglický verze.........mění se to i s tou obrazovkou jak ti to najíždí :wink:
FOR EVERYBODY ....nějakej ten softík http://www.belchfire.net/modules.php...op=MostPopular :wink:
Logon Loader...to je to co chcete...no já to ted stahu a zkouším :-D tak toho tady možná vypíšu víc,...jestli mi nespadnou wokna :D
Zkuste www.themexp.org, jsou tam logon screens, boot screens, wall papers i themes. Mám pocit, že tam jsou i linky na nějaké softy na vytváření těhle věcí.
Jak změním to přihlašování ???Citace:
Původně odeslal kecinzer
Jednoduše, v uživatelských účtech dáš změnit přihlašování uživatelů, a tam odškrtneš přihalšovací obrazovku.Citace:
Původně odeslal Laďan
ten thread jsem pochopil tak aby to tam nebylo vubec .. to ze si zmenite wallpaper pro welcome screen to problem snad neresi.
Ja zatim vim o jediny moznosti a to si v profilem uzivatelu prepnou t na klasic logon a uz vas to tim nebude vubec otravovat.
Ja to tak mam a jsem spokojenej, protoze ten welcome podle me nabiha zbtecne douho
Good, tak to mě vyhovuje 8)Citace:
Původně odeslal kecinzer
Ale jak to dostanu zase zpátky ??? Včera jsem to změnil i u kámoše a on tam zase chce zpátky to přiblblý "Vítejte" a mě už se to nepodařilo vrátit zpět.
zkuste použít GPEDIT...má docela dost nastawení - a mám pocit že jsem tam zahlíd i možnost wypnout to WITEJTE...
Spustit: "control userpasswords"