Potřebuju to pro klávesnici abych to nastavil na jedno z tlačítek. Už si nepamatuju jak se to dělá poradí někdo? :roll:
Printable View
Potřebuju to pro klávesnici abych to nastavil na jedno z tlačítek. Už si nepamatuju jak se to dělá poradí někdo? :roll:
In Windows XP, restoring the shortcut is amazingly easy. Right-click on the Desktop and choose New | Shortcut from the pop-up menu. Browse to the file C:\Windows\ System32\Shutdown.exe, click Next, name the shortcut, and click Finish. Now right-click on the new shortcut and choose Properties. In the Target box, append the command line switch -l (to log off), -s (to shut down), or -r (to reboot).
Jen bych dodal ze ten shutdown nemusi fungovat spravne. Me napr. delal to, ze pri pokusu o shutdown, proste shutdownul XPcka ale komp zustal bezet s obrazovkou ze je bezpecne vypnout pocitac nebo tak neco. K uplnymu vypnuti i kompu pouzivam tsshutdn.exe (soucast windows XP) s parametrem /POWERDOWN (to vypne komp proste), navic se da nastavit delay za jak dlouho to ma vyponout a tak, tak to pouzivam kdyz si poustim mp3 na dobrou noc, ze se mi komp vypne za 40minut nebo kolik tam mam nastaveny.
wíte někdo jak zlinkowat TaskManagera ? už jsem to zkoušel několikrát ale ani jednou mi to nefungowalo...
To snad staci udelat shortcut na ten exac ne? TASKMGR.EXE
to jsem zkoušel...a dal do Spuštění při startu...ale nic to nespustilo :(Citace:
Původně odeslal MaPa
Kdysi jsem měl ve w98 prográmek, kterej uměl načasovaný vypnutí. Bohužel nefunguje pod XP. Nemáte někdo něco podobnýho?
AW: tak děláš něco blbě :)
A jde takhle hibernovat?
neco urcite delas blbe ...takhle me to funguje naprosto bez problemuCitace:
Původně odeslal Airwolf
Dík za odpověď 8-)
Používám skvělej prográmek Reminder a český malý a velmi jednoduchý. Doporučuji. Stáhneš ho myslím na slunečnice.czCitace:
Původně odeslal bobesh