Prosiiim :-) Sem ted na vazkach mezi Aero7, Alphou 8045, Zalmanem CNPS7000 a nebo Thermalrightem SLK 800 nebo 900.
Dik za kazdej nazor :wink:
lullu
Printable View
Prosiiim :-) Sem ted na vazkach mezi Aero7, Alphou 8045, Zalmanem CNPS7000 a nebo Thermalrightem SLK 800 nebo 900.
Dik za kazdej nazor :wink:
lullu
jakto snad jedinecnej chladak je SLK900 a k tomu jeste SLR :wink:
V mnoha recenzich jsem videl zajimavou vec, totiz to, ze SLK 800 chladi lip nez SLK 900... Takze bych bral ten SLK 800. 8-)
OK, takze sem vypustil Zalmana, protoze jde jen na Opterona :D SLK900, protoze je silene drahej a asi i AERO, protoze sem ted koukal ze chladi temer stejne jako moje 7+. Zbyva mi jen alfa a SLK800... a nebo voda 8-)
Už se dá to Aero někde koupit? (Možná bych ho testnul ;D )Citace:
Původně odeslal lullu
Muzes zkusit Nemecko nebo Rakousko :wink: ... Zatim uvazuju o ty Alphe, myslite ze si od Volcana nak pomuzu?
ja bych bral SLK-800U
Ja jsem ted zjistil, ze nemam az tak moc love jaxem si myslel. A Alpha je ccelkem levna, takze bud pujdu do ni nebo si necham7+ a nebo udelam vodu (...bojim,bojim... >:} )
Ja by som išiel do tej Alphy 8045 :-) . Vynikajúci Heatsink.
Na vodnika teda asi kaslu a ta Alpha....hmmm, asi ji objednaaaam :-)
Di do vodnika nebud mekej :)) ja ho dostanu zitra otazka je jak to dopadne ¨? :) no uvidime Aquacool .. chystaj dokonce i novej vymenik celomedenej co nevidet bude jeste prekopat napajeni vevnitr primo ze zdroje a bylo by to dokonaly :P
A kolik stoji ta Alpha a ten SK-800 v zahranici?Citace:
Původně odeslal x3X3x
Vodnik patri do rybnika a voda do akvarka :wink: LUFT.LUFT.LUFT ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal dmx1