Nazdar chci si koupit desku pro p4(zatim by to melo byt asi 2,4ghz 533fsb) a rozhoduju se mezi temihle deskami, popripade jeste msi s sisem655 nebo neco v podobne cenove relaci (cca 3000bez dph)Poradite??Diky moc
Printable View
Nazdar chci si koupit desku pro p4(zatim by to melo byt asi 2,4ghz 533fsb) a rozhoduju se mezi temihle deskami, popripade jeste msi s sisem655 nebo neco v podobne cenove relaci (cca 3000bez dph)Poradite??Diky moc
SIS nekupuj radsej ked sa tomu mozes vyhnut. A vyhni sa aj MSI 865PE-L, to je myslim NEO-L, tie sa moc nepodarili, dobre su NEO2. Ale aj tak sa nedostanes na cenu 3000 bez DPH. Ked chces dosku v tej cene tak jedine nejaku s i845PE chipsetom.Citace:
Původně odeslal Wolferine
Pokud chces kvalitni desku za 3000 bez DPH tak opravdu asi jedine neco s i845, do non-intel chipsetu bych nesel. Radsi jeste par stovek nasetri a jdi do desky s i865 chipsetem - ASUS P4P800 se uz da koupit kolem 3800 bez DPH, desky jinych vyrobcu budou by mohli jit i nize - treba pockat na Albatron. K tomu P4 s 800MHz FSB a jsi vysmatej jak lečo ... :wink:
Spíš našetřit a jít do i875! MSI 865P NEO-L by jsem nebral, a připlatil si na MSI 865PE NEO2 LS, ale ta se taky do 3000 nevejde, ale pouze okousekCitace:
Původně odeslal aTTim
P4S od Asusu jsou hrozny. MSi ted spis predvadi jak se namaji veci delat. Pokud chces slusnou desku za rozumny peniz tak kup ASUS P4P800 (i865), mel by na nem jet i PAT.
ICE
V patek jsem si donesl tohohle ASUSe a nemuzu si ho vynachvalit.
Mel jsem I875P od MSI, ale po par dnech mi odesel.
tahle deska je jedna basen a za tu cenu je to super a s 3 letou zarukou!
To Neo:A ktereho Asuse?Toho ASUS P4P800 ?Ja uvazuju o tom MSI-NEO2 ale zatim ho u nas nemaji:(
Určitě do něho běž,myslím P4SDX,všechny P4S od ASUS jsou skvělý.
Je zbytečný vrážet prachy do boardů,který jsou u snobů IN.
SIS je za pár doublezonů naprosto nej !Dělám s P4SDX i PC pro hudební studia a jede to naprosto spolehlivě.
Och 27 ,květen ! to je hlína ;D
pozde uz nmam neo2-ls :-)Citace:
Původně odeslal Maca