Cau. Uvazuju ze si poridim novy procesor i zakladku a chtel jsem se zeptat jestli staci 303W zdroj enermax pro ten procesor ???
Printable View
Cau. Uvazuju ze si poridim novy procesor i zakladku a chtel jsem se zeptat jestli staci 303W zdroj enermax pro ten procesor ???
A proč myslíš že by nestačil ?
Leda bys tam nacpal desítky ventilátorů, disků a jiných žroutů 8-)
bude stačit vpohodě.
pokud tam nebudeš rvát R9700Pro,tak bude stačit,jinak né :)
OK Diky ;D
ten by to udržel i s tim Rádlem :)
a preco by to s tym radeonom nemalo fachat?????
To radeon ma taky odber z toho zdroja????
Kdyby si dal XP1700+ na 3100+ a radlo na 450/760 tak to už prakticky skoro nestíhá ta moje 350W,takže 300W tím tuplem. Pokud bys netaktovalo na maximum,tak by to bylo ještě OK.Citace:
Původně odeslal [GUARD
Jak vieš že ti už prestáva stíhat ???
Tohle bych rozhodně netvrdil... Slyšel jsem 100-krát, že "300 W" je málo, atd. Fakt je, že není 300 W jako 300 W. 300 W Enermax utáhne s prstem v nose cokoliv, co se dá dneska do PCčka nacpat (libovolné CPU, MB, VGA, 2x HDD, 2x CD/DVD, atd.), samozřejmě ne 10 diskové RAIDy, atd., ale to tam nikdo nedává.Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
Mě taky vyhrožovali, že mi to bude padat a výsledek? Vše, co mám na DTK 300W a zdroj se ani víc nehřeje o nějakém padání nemůže být řeč...
No ale ty mas fortron a on enermax .. nebe a dudy ci ako to tam u vas hovorite :-)Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
Ja osobne medzi Fortronom a Enermaxom velky rozdiel nevidim, ine by to bolo, keby ste porovnavali Shit-zdroj s niektorym z tychto dvoch. IMHO, ten Enermax by to mal zvladnut v pohode... naco sa hnat za vysokym W? ???
Edit:
BTW, teraz som checkol stranky Ati (http://mirror.ati.com/products/pc/aiw9700pro/specs.html) a tam sa jasne pise : "ALL-IN-WONDER 9700 PRO requires connection to your PC's internal power supply for operation. Consult your system builder or OEM to ensure your system has an adequate power supply. Otherwise ATI recommends a 300 watt power supply or greater to ensure normal system operation where a number of other internal devices are installed."
Jasne je tam aj "... or greater", ale tu ide o to, ci to bude fachat... a ono... FACHA! :lol:
Ale je otazne, ci to pojde aj pri tak taktnutom kompe ako si spominal...
Enermax by mal stačiť aj 300ka...
Ale keď chceš práve tne CPU, tak asi budeš aj taktiť a nie zrovna málo... Ono sa to nezdá, ale tej spotreby nebude práve málo...
Skús si aspoň tak zhruba spočítať spotrebu diskov, CD/DVD, CPU, ventilátorov, grafiky. Často sa to dá zohnať na nete veľmi jednoducho...
No a keď Ti vyjde napr. 280W, tak sa potom rozhodneš...
Mě 350W shit eurocase zdroj utáhne 6 IDE zařízení, přetaktované P4, obsazené 4 PCi sloty a AGP a 5 větráků. Ještě se mi nestalo, že bych měl problém. A to ani moc zdroj neřve, na to, co je to za shit. Takže bych si s 300W non-shit nedělal starosti
..no jo,to přijde pak najednou :(Citace:
Původně odeslal Kema
Citace:
Původně odeslal Over
S tím bych so dovolil nesouhlasit, protože spíš se to projevuje celkovou nestabilitou systému, napětí klesne pod určenou mez a začnou se dít věci. Jistě se může stát, že to spadne najednou a zdroj je úplně v háji, ale tomuto obvykle předchází ony problémy se stabilitou.