Dnes jsme se na PC Tuningu dočetli, že AMD razantně snižuje ceny procesorů střední třídy. Hned jsem stáhnul nové ceníky TS Bohemie a koukám jako blázen: Barton XP2500 za 2635Kč bez DPH je skladem ..... ostatní modely jsou na tom podobně ....
Printable View
Dnes jsme se na PC Tuningu dočetli, že AMD razantně snižuje ceny procesorů střední třídy. Hned jsem stáhnul nové ceníky TS Bohemie a koukám jako blázen: Barton XP2500 za 2635Kč bez DPH je skladem ..... ostatní modely jsou na tom podobně ....
asi půjdu na nákup... :drool: :drool: :drool: :drool:
Taky bych sel kdybych mel prachy ... :evil:
kua kdo na to ma porad brat prachy,taky bych ho hned koupil,zvlast kdyz ho muzu mit bez DPH za 2800....ale to je porad neco,to bych musel kupovat kazdej mesic neco a na nic jinyho by nezbejvaly prachy ;D
Už nejdu znovu na nákup, neb bych se z toho zcvoknul. ;D Stačí úplně, že jsem za poslední půlrok vystřídal 3 procáky. Na nákup půjdu, až bude za tuhle cenu Barton 3200+ ;D
Tady http://softcom.inshop.cz/inshop/ ho maj za 2500Kc bez DPH. :D
to je bouda,volal jsem tam a vyblil na me cenu asi 4700 :-((Citace:
Původně odeslal nex
zkus tohle http://www.impactcomp.cz/ 2534 bez DPH
uz jsem ho objednal :-))
to sou ale ceny bud:
-takove, za ktere prodava AMD distributorum (a tudiz pro nas nerealne)
-nebo bez DPH
mluvim z vlastni zkusenosti, protoze sem si pred chvili donesl Barton 2500+ z C.H.I. za 3.103,- s DPH
No a jaktoze jej jeste nemas pretaktovanej ? :mweheh: Hlavne se pak pochlub jak dobre jde taktovat...Ze bych zkusil nadhodit brachovi jak je investice do starsiho 1700+ skvela :wink:Citace:
Původně odeslal Warlord
Citace:
Původně odeslal vyhul
Jaka je adresa ty firmy?V mozille na Macovi me to nechce ukazat: :?
Nojo.Ale ja kupuju bez DPH.A votom to je. :wink: ;DCitace:
Původně odeslal Warlord
njn :?
Ani se nedivím že AMD slevňuje,Intel s těma novýma PIV 800FSB dává AMDčku pěkně pohulit.
pravda, ta PIV 2,4GHz 800MHz FSB je podarenej kousek... kdybych kvuli tomu nemusel kupovat novou desku, urcite by to bylo velice lakave, ikdyz 6230 (LEVI) za procesor je teda sakra dost..... nova deska rekneme 6000 a to uz je drahej upgrade..... uvidime jak si povede muj novej Bartonek za 3103 s dani :-)Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
No jako P IV 2.4Ghz na 3.4Ghz+ a výše to nebude,ale rozdíl stejně bude malý,pořád bychom měli za těch nyní už 3x1800Kč (XP1700+) dohromady 7.5Ghz oproti 3.4Ghz Intel :) jinak ta XP1700+ snad dolů s cenou ani nepůjde,v zahraničí stojí 55 dolarů.Citace:
Původně odeslal Warlord
Já si na Bartona ještě počkám... Zachvíli to bude něco jako XP 1700+ snad..
pěkná reakce na P4 2,4 800MHz
...takze na Slovensku to vyzera ohladom Bartona XP2500vky nasledovne:
AGEM: 3499,- bez DPH :?
LIBRA: 3290,- bez DPH
Uz jsem ho mel mit. Z Procy jezdej vzdycky dopoledne. Tak jsem si zavolal a zjistil, ze bude nejdriv pozitri. Prej zvorali baleni a dodavkova sluzba ho odvezla nekam za Prahu.Citace:
Původně odeslal Mirectec
To by me zajimalo, kdo dostal myho Bartona. :evil: :evil:
2IGOR: no to radsej 1800 DLT3C sa oplati...
Pěkné ceny že ?
CPU AMD. Athlon XP-2400+ ( 2,0GHz 266MHz ) socket A 2890 Kč
CPU AMD. Athlon XP-2500+ ( 1.833GHz 333MHz Barton ) socket A 3110 Kč
CPU AMD. Athlon XP-2700+ ( 2,17GHz 333MHz ) socket A + chladič 5230 Kč
Hmm to su veru pekne ceny...idem pozriet ako je to u nas.
v cc 3465kc s dph to je 2840kc bez dph a jeste BOX
za 2500+ ? pěkné drahé teda .. ty moje ceny jsou s DPH samozřejmě taky :)Citace:
Původně odeslal honzAK
tak jsi pro nej(2500+ Barton) jdu odpoledne za cenu cca 3100 s DPH ale je to BOX,oni pry nemaj neboxovane tak mi daj BOX za cenu neboxovaneho:-))