Zjistil jsem, že tenhle procesor se dá koupit ještě jako novej a to STRAŠNĚ levně ;D . Potřeboval bych vědět Váš názor na něj ohledně kvality, přetaktování (má prý 13x100 - což něco napovídá, ale nevím) a tak podobně... :?:
Printable View
Zjistil jsem, že tenhle procesor se dá koupit ještě jako novej a to STRAŠNĚ levně ;D . Potřeboval bych vědět Váš názor na něj ohledně kvality, přetaktování (má prý 13x100 - což něco napovídá, ale nevím) a tak podobně... :?:
Jednim slovem starej. :smoke:
Co je to strasne levne ? 1000 ? Min ?
Co budes kupovat za MB ?
Nevyplati se Ti spis za 1700-1900 nejakej Tbred B0 ?
Ty si chces nechat pameti, vid ? :-)
Přesně tak to je historie. Není třeba kupovat dědečka, i kdyby tě k tomu hnaly ušlechtilé důvody (ušetřit na pomalých pamětech). Ani ho moc nenataktíš, to jádro už je při té frekvenci na samé hranici. Jak psal Dawe, mrkni se spíš po TBred 1700+, teď je to za babku a paměti jakbysmet.
jenze k tomu bude potrebovat i novou desku, a pokud chce taktit tak bude na vsechno potrebovat tak 6,000 :|Citace:
Původně odeslal Kema
To je sice pravda, ale na druhou stranu Durexe 1300 asi moc nenatakti, cim by to chladil? ??? Ja ho mam taky a i netaktovanej docela pekne hreje, OC bych si s Duronem 1300 asi nelajsnul, koupim brzo taky TBreda ;D
2D_a_v_i_d: ...tak toho tvojho Durexa strel Joekovi, ked tak po nom tuzi ;D ;DCitace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
Chee, to neni spatnej napad, a pujdu pro TBreda :)) Joek kolik das? :))
mam 1.3@ 1.45, zavisi na co to chces, ak si totalny gamesnik
tak nad tym ani neuvazuj, sice aj najnovsie hry mi bezia v pohode
ale iba do 800x600, na vyssom rozliseni to uz sem-tam sekne,
ale na bezné veci je v pohode..... :-)
LOL mě na mým komplu s Duronem na 1,35GHz šlape všechno výborně. Bál jsem se Vietcongu ale pöho ani zásek :smoke: Bohudík už na mě čeká Palominko :-)Citace:
Původně odeslal lol555
EDIT: samo že v 1024x... v 32hloubce
Co mas za grafarnu?Citace:
Původně odeslal lol555
lol555: mas dobrej kousek! 1450 je opravdu dobry, protoze vetsinou se s 1,3 neda dostat moc pres 1,35GHz
ale jinak si myslim, ze ten procak stale staci..do nedavna jsem ho mel a s nejakou GF3 nebo R9100 je to stale v pohode sestava.da se na tom hrat vsechno
1.3 Durona jedine na kancelársky stroj a zároveň mať strašne napätý rozpočet...
Inak 1700+ alebo 1800+ je omnoho lepší kup... Jednak je tam vyšší potenciál OC, vyšší výkon aj na základnej frekvencii, je vyrobený 0,13tkovou metódou, takže je aj chladnejší a nie je ani omnoho drahší od 1.3Durona... :smoke:
Ja se nedostal s 1,2 pres 1,25. Asi jsem trubka, ale v zivote mi nic vic nehralo...Citace:
Původně odeslal lol555
trubka nejsel...tyhle durace proste hodne pecou.uplne normalni je teplota 45-55 stupnu.
Ale uplne super ide na nich znizit napetie a tym padom tolko nehreju.
Kurva no jo. Jenomze uz je to vic nez rok, co jsem mel durona a ted uz je mi to houby platny. :-)Citace:
Původně odeslal AjsTi
Mimochodem, jsou s tim nizsim napetim stable ? :?:
2 D_a_v_i_d: Geforce mx2 400 64mb - sdram
1,3@ 1,45 -
Ale stava sa pri niektorych hrach ze idu iba pri @1,43,
Inac s teplotou je to v pohode, mam coolermaster, mislim ze je urceny
na atlony, -
- pri maximalnej zatazi 40-44, co si mislim ze je slusne,
- Ked som ho kupoval, nebol som financne na tom moc dobre,
teraz by som urcite kupoval AtlonaXp,.... :-)
Jasne ja som dal tusim 1.6V :wink: Pritom default mal 1.75 alebo 1.7 ak sa nemylim , neviem presne.Citace:
Původně odeslal Dawe
na jake napeti bych se mohl dostat s tim svojim ??? ???Citace:
Původně odeslal AjsTi
a myslite ze by s vyssim napetim sel na 1,33 ??? ???
No mozna zalezi od kusu a stastia.Citace:
Původně odeslal berraneck
zkusil sem ho trochu prikrmit 1,75@1,85V (vic deska nenabizi) ale rozjel se jen na 1,25(7,5*166) a po 1/2 hodine se sam od sebe reset...takze sem asi u stropu...svine blba nepretaktovatelna :evil: :evil:
Durexy z konce rady uz jsou asi dost neoverclocknutelny :))
Sakra, dejte asi jinyho Avatara. Kdo se v tom ma vyznat ? :-)Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
Jinak Durak na 1300 mi uz tak prijde dost na hranici svych moznosti - viz. vyhrevnost. :wink:
JAsne, ale dla mna je to dobra volba pre niekoho kdo nema love, dalej myslim, ze napr. 512RAM + durex 1.3 je lepsie ako 256RAM + TB 1700+. Najma pre niekoho, kto nemeni suciastky v kompe kazdy mesiac, teda pre bezneho usera s grafou tak do 9000 ProCitace:
Původně odeslal Dawe
Podle me se pletes.Citace:
Původně odeslal mino
Vem obe dve sestavy - jak 1300 s 512, tak 1700+ s 256 - a temer vzdy vyjde jako vykonnejsi XP. Nedej boze ho pretaktit. ;D
Prave tebou navrhovana 900pro potrebuje dost vykonej procesor, aby ze sebe vydala to nejlepsi. A to rozhodne ne jenom v obligatnim 3D Marku.
(V tom mimochodem nehraje velikost RAM temer zadnou roli. :-) )
Zalezi na co to chces pouzivat, ale XP je rozhodne perspektivnejsi...
Necht´ kazdy dela, jak uzna za vhodne...