dotaz - normalne mam rozliseni 1024*768/85hz, ale zda se mi, ze ve hrach mi monitor prepne i na 60hz. da se tomu nejak zabranit? abych mel neustale 85hz?
Printable View
dotaz - normalne mam rozliseni 1024*768/85hz, ale zda se mi, ze ve hrach mi monitor prepne i na 60hz. da se tomu nejak zabranit? abych mel neustale 85hz?
http://www.pagehosting.co.uk/rf/Citace:
Původně odeslal JaB
dik,
je nejaka moznost jak si to overit? abych mel jistotu, ze jsem to nastavil spravne.
Pokial nevidis rozdiel v hrach medzi 60Hz a 85Hz tak uz neviem :-) . Ale skus sa v hre pozriet na nejaku velku bielu plochu (obloha, ...) a nepozeraj sa priamo na monitor ale kusok vedla, tak aby si obraz na monitore videl v perifernom videni. Vtedy najlepsie uvidis blikajuci obraz.Citace:
Původně odeslal JaB
a neukazuje to treba tvuj monitor nekde v menu?Citace:
Původně odeslal JaB
v menu ve hrach jsem to nikde nevidel. ale asi to mam nastaveny spravne, protoze po spusteni GTA jsem musel trochu prestelovat obraz (co se vysky a sirky tyce) ;D
si zapni menu monitoru a tam je V frkvnce ....Citace:
Původně odeslal JaB
co máš za win? XP ? tak pak je to jasné
Co je jasne? Mne frci a vzdy frcal XP na 100Hz vsade... staci vediet, ako na to.
to mě zajímá jak na to... nepoužívaš žadný soft a hry ti běží na 100? Tomu se mi nechce věřit, nebo to máš nastavený v detonatorechCitace:
Původně odeslal Wuuduu
Menu minitoru, nie hier ;D ;D ;D :wink:Citace:
Původně odeslal JaB
Zda se mi, ze bez prislusnyho softwaru ti v XP pojede 3D na 60Hz vzdy. Nestras tady s Detonatorama, kdyz Wuuduu ma ATinu. Ja pouzivam Custom display modes v Rage 3D Tweaku a pohoda :smoke: .Citace:
Původně odeslal eraser
Nebo to natvrdo narvat na 85Hz v Powerstripu
Na BlackDragonovi mam Radeona a LCD, takze frcim aj tak stale na 60H... ale predtym, ked som mal CRT, stacilo mat nainstalovany Ati Refresh Fix a natvrdo dat 100Hz pre kazde rozlisenie a pre kazdu farebnu hlbku.
Na SilverDragonovi mam KyroII a nainstalovany KyroHz Tool... zase nastavene natvrdo 100Hz pre vsetky rozlisenia a farebne hlbky...
Ten ATI REFRESH FIX je per ATIny pracujúce pod XP-čkom fakt suprový :-)
To JaB:
Vzhledem k tomu, že máš Gf2mx, tak si to nastav v Detonátorech, přímo kolik Hz chceš v jednotlivých rozlišeních. Míval jsem taky Gf2 a jede to fpohodě.
Jinak pro mě Rage3D TWKR Rulezz :-)
A nevite nahou o necem co by to vyresilo v aplikacich pro DOS?