pokud uz nekdo vite o nejaky dobry serii 2500+ tak si to nenechte pro sebe
Barton 2500 AQUCA 0303VPBW
http://www.thenakedreview.com/forums...p?threadid=333 ;D
Printable View
pokud uz nekdo vite o nejaky dobry serii 2500+ tak si to nenechte pro sebe
Barton 2500 AQUCA 0303VPBW
http://www.thenakedreview.com/forums...p?threadid=333 ;D
Mno dost dobry,hlavne Vcore 2,1V :mweheh: :mweheh: :mweheh:
Hmmm, dobrej blázen, taky to nechladí Titanem :-) . Myslím, že mám taky AQUCA dál nevím (nechce se mi sundávat chladič) a na default voltage jde 13x190 (2470) bez problémů (několikahodinové hraní a benchmarkování).
tak sem si dneska poridil taky Bartona 2500+ serie AQUCA... detaily vecer :-)
tak na to jsem zvedavej a asi nebudu sam,kdyz ted sly tak dolu s cenama :lol:Citace:
Původně odeslal Warlord
Hmm brutalne zlacnenie...tak som zvedacvy na vysledky ale uz tych 2500/3000+ je dost dobrych (+256 L2 cache) :wink:
male zpresneni toho co sem si dnes koupil (uz to drzim v ruce) :-)
AXDA2500DKV4D 9782877250067
AQUCA0309UPCW
sem moooooc zvedavej ak dobrou/spatnou serii sem si to vlastne koupil :-)
Samozřejmě až na to, že není 3000+ jako 3000+ viz Tvůj takt :-)Citace:
Původně odeslal GABO
Jinak myslím, že "špatná" nebude žádná!
taky doufam a za cil sem si stanovil XP3000+ to by snad melo zvladnout :-)Citace:
Původně odeslal jan555
Myslim, že na 3000+ to pojede na 110%. Je to dobrá koupě. Jestli pojede na 2400Mhz, tak to bude super. Zejtra nakupuju. Jen tak náhodou, nevíte jakej je ten BOX? Je ten chladič dobrej?
Hmm teraz ake 3000+ myslite ??? to pre Bartony :?: alebo ako 2,4Ghz :lol:
Teď myslím 3000+ BartonCitace:
Původně odeslal Semik
tak ja zatim jedu XP2800+ pri default voltage :-) 1,65V ...12,5x166
ted zkusim jestli mi pujde nastavit nasobic 13.. jestli ne tak to bude blby :-/ jo, zatim je to PRIME STABLE :-)
mam totiz jen DDR333 a tudiz kvuli zachovani synchronniho casovani budu muset taktit i ramky a do toho se mi teda moc nechce :-/
pri PRIME mam teplotu 52°C coz je o 3°C mene nez TB0 na stejne frekvenci :-) ...vetsi jadro se projevilo :wink: :o
Ono je to ma zase otevřeny násobiče ???
Hm tak je... Taky kdyz ma multak 11x... :oops:
jasne, opet odemceny nasobice :-) jenze jen spodni sadu, teda aspon muj kousek a 2700+ taky, az 3000+ pouziva horni sadu... ale precetl sem si ded o dratkovani socketu a brzo se na to vrhnu :-)
Stavci mit desku co umi obe sady naraz ne? Napr. Soltek 75FRN2, o tom to vim, ten mam...
jestli to vyjde a podari se mi prodat muj 1700+,v patek bych ho mel mit taky a hned bych ho testnul na Solteku.Drzte palce at ho prodam ;D
me za 1500 malem utrhali ruce :-)Citace:
Původně odeslal dutch3s
Už ho mám objednanej. Zejtra přijde už se těšim. Taky zkusim taktovat a pak nahodim testy. Pokročili jste v taktování a zjišťování dobrých serií? Abych teda zejtra věděl co mam až to přijde.
ja sem zatim na puli cesty.... skoncil sem na neschopnosti desky (jedna z prvnich) stabilne chodit nad 170FSB a zvednout nasobic nad 12,5... budu muset dratovat, ale na to nejdriv musi bejt nalada, protoze abych sundal chladic, musim vymontovat celou desku a rozebrat tak skoro celej pocitac :-(Citace:
Původně odeslal faborsky
Je to divny. Já s mojí deskou jsem jel na 200 FSB v pohodě... Ale nechtel jsem nic trápit takže jedu na miň..
tak mam doma
AXDA2500DKV4D 9844408250125
AQUCA0308WPBW
+ 8RDA3+ , PC433 (2x256MB) OCZ CL2 Dual
o vikendu to testnu a uvidi se ...
hm jenze ja mam nForce2 a ten potrebuje veci stavu nad 180MHz FSBCitace:
Původně odeslal Mirectec
Ale nForce2 oficialne podporuje FSB200, tak bych hledal chybu jinde...Citace:
Původně odeslal Warlord