PCI je na pevno na 33Mhz.Agp tedy na pevno na 66Mhz.Myslim vuci FSB.Ale jak je to s frekvenci Ide radice?Pri zvysovani FSB mi de hlavne o to.Je nastavena taky na pevno?Diky.
Printable View
PCI je na pevno na 33Mhz.Agp tedy na pevno na 66Mhz.Myslim vuci FSB.Ale jak je to s frekvenci Ide radice?Pri zvysovani FSB mi de hlavne o to.Je nastavena taky na pevno?Diky.
Menena frekvence IDE radice ? ???Citace:
Původně odeslal vilik
Tak to slysim poprve... Jak to myslis, ta se prece vubec menit neda.
O disky se pri OC rozhodne neboj, ty jsou ty posledni, kterejm by se neco mohlo stat.
pokud se bojis o to, ze s rostouci fsb freq ti bude rust freq i na radici (tudiz by mohly blbnout disky), tak vez, ze radic je fixovany na PCI, takze se zvysovanim fsb se ti nic nezvedne a tudiz se o disky bat nemusis, pac pobezej porad na defaultu PCICitace:
Původně odeslal vilik
Tak to je super.Muzu tedy nastavit klidne 185Mhz a nemusim se bat,ze mi HDD vysype data jako u VIA chipsetu.Kdyz necham AGP na optimal v biosu tak se mi doufam taky zvedat nebude?Nebo tam musis nastavit 66Mhz.Jsem totiz zvyklej grafiku taktovat zvlast pres riva tuner.Dik.
taktovani grafiky pres rivatuner je neco jinyho nez takt AGP. V biosu si nastav rucne agp treba na 66 a ve woknech v rivatuneru si pak s grafarnou delej co ses zvyklej (taktovani jadra/pameti).Citace:
Původně odeslal vilik