Daju sa tam nejak prehravat aj titulky pri Divx filmoch ?
Printable View
Daju sa tam nejak prehravat aj titulky pri Divx filmoch ?
vob sub?
Co s nim ?Citace:
Původně odeslal KtK
Jasne jde to tam, ale musis mit na to kodeky, ktery ti zobrazuji titulky primo s videem. Napr. VobSub nebo Divx400 :wink:
Myslím, že daj, ale pouza jsou li zakódovaný v avi souboru, na to ostatní použij BSplayer - je fakt good !!Citace:
Původně odeslal TimeLord
V tomto som este vacsi blbec ako v inych veciach :wink: tak prosim obsirnejsie vysvetlenie.Citace:
Původně odeslal tartif
No vetsinou tenhle kodek byva obsazeny v balickach s kodekama. Vetsinou je sw oznacovan jako all in one. Vydrz podivam se na nejakou stranku ze ktery si to muzes primo stahnout.
Som sa akurat docital ze k tomu VobSub potrebujem VirtualDub alebo AVIsynth nainstalovane, ked to budem mat tak pojdu titulky automaticky aj v media playery ?
dej si hledat K-Lite codec pack 2.03,tam máš vše podstatné.
Mam DivX5.0.5 Pro . Len som robil reinstall celeho systemu, predtym ani neviem co za bordel som tam mal ale isli mi titulky pokial mali rovnaky nazov ako film a priponu sub. Len neviem ako som to dosiahol :-)Citace:
Původně odeslal tartif
7.5MB kodekov co neviem co mi spravia ? jednoduchsie riesenie neni? :-)Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
je tam i 3MB verze ..Citace:
Původně odeslal TimeLord
http://kc2.edskes.com/downloads/klcodec203f.exe
tam ho najdeš. Je to 7.5 MB
To je v pohode :D
ok, skusim najprv ten vobsub, sa mi zda ze ten som mal tiez predtym, a ked to nepojde tak tam hodim ten codecpack. Vdaka.
A ked ste zbehli v tychto veciach, poradite v akom playeri si mozem vybrat na ktorom monitore sa mi ma zobrazovat full screen video pri pouzivani multimonitor modu ?
VobSub aj G400 Ti pojde aj bez VD a AVI staci zbehnut na dvd.box.sk a najdes tam vsetko co potrebujes. No na to netreba player , jednoducho zaskrtnes v ovladacoch prehravanie theatre , alebo divadlo.Citace:
Původně odeslal TimeLord
Nie na mojom PC , na druhom s Win2k s dvoma VGA (AGP+PCI).Citace:
Původně odeslal AjsTi
ani jedna nie je ATI.
Jen tak mimochodem kde jsi to stáhl ???? tu 9 ???
Na www.microsoft.com :-)Citace:
Původně odeslal Triplex_six
A dik, pomohol k tym titulkom DirectVobSub, teraz uz viem ze treba nainstalovat subtitler pre DirectShow.
Ok dík.