Můžete mi někdo prosím poradit jak přetaktovat Athlona 1700+ na MB ECS K7S5A-Pro?Do toho drátkování se mi moc nechce,je nějaká jiná možnost?Fakt dík za radu :?:
Printable View
Můžete mi někdo prosím poradit jak přetaktovat Athlona 1700+ na MB ECS K7S5A-Pro?Do toho drátkování se mi moc nechce,je nějaká jiná možnost?Fakt dík za radu :?:
Vidim, ze ses tu novej, ale presto sis moh nejdriv projit todle forum a odpoved bys nasel. Mrkni na OC workbench a naflashuj si Cheepo OC BIOS a muzes taktovat primo v BIOSu. Pokud nevis, kde hledat, tak staci tady, treba v sekci SiS cipove sady :wink: .
A mám obavu, že drátování je jedna z nejsnadnějších možností... Na K7S5A není moc možností jak zvednout násobič či napětí... :wink:
S XP B0 (jestli je to B0) nebude problem se dostat 11x150=1650MHz bez zmeny voltaze. se zmenou nasobice (po zadratovani) bys moh jit i na 13X150=1950 stale bez zmeny voltaze...dost kousku tohle umi, ale 100% to neni-musel bys vyzkouset. pak uz zbyva jen nizsi frekvence (nasobic) nebo zmena voltaze a kdyz uz v tom budes rejpat, tak udelas i nasobic a muzes vytahnout z procaku maximum.Citace:
Původně odeslal Slave-skater
Si precitaj celi tento thread. Je tam bezpecny a jednoduchy navod na premapovanie nasobicou... a Vcore (voltaz CPU) ... ze to krasne pojde aj na tvojej doske. :wink:
http://www.overclocking.cz/4um/viewt...=19685&start=0
THANX!FAkt moc dík stáhl sem ten cheepBIOS a teď Athlon 1700+@2000+! Teplota je docela optimální 45 stupňů! :D I LOVE OVERCLOCKING
a kdo nema? :wink:Citace:
Ten,komu to pak vyhořelo :DCitace:
Původně odeslal daso
btw.. tych 45C sa mi na 2000+ zda nejak vela. Bud to je slaby (zle nasadeny) chladic, alebo to nieje T-Bred BO :|
Nezabudni, ze je to z cidla nadoske, nevies aky ma cooler, ci vetra case atd....Citace:
Původně odeslal Semik
Inac pre DLT3C, ak ho ma na 1,5V tak je to slusna teplota, ale zasa prevadzkovat TB DLT3C pri 1,5Vcore len na 2000+ :? je totalne podtaktovanie, by som ho dal minimalne na 2G/2400+, pri tej istej voltazi, hriat bude rovnako, len bude lepsie ratat ;D ;D ;D :wink:
Alebo je to taký hustý kus ako zohnal Gabo - s takým sa zázraky robiť nedajú... :wink:Citace:
Původně odeslal mino
Mám Cooler Master do 2600+!A case zatím nevětrám...!Když dám 11x150 tak to je fpoho ale jak dám 11x166 tak už musím defaultovat bios!Můžu měnit jen tu frekvenci ale voltáž a násobič ne! :?
jasne.podivej se do SiS oddeleni.informaci tam je dostCitace:
Posrala se mi deska když sem nahrál BIOS!Teď je v reklamaci tak nevím
co mi řeknou!Ale už předem se chci zeptat jakou desku si mám koupit?Nejakou s hodně možnostma na OC!Ale zase za nejakou slušnou cenu!Help me
Kup si tuhle http://www.svethardware.cz/sh/sh1.ns...256D2F00418F91 a budes spokojenej, sam ji mam tyden a je vazne dobra...