Když mi tenhle zdroj vyhoří a vezme sebou desku, na kterou jsem HW zásahem ztratil záruku, mám právo žádat náhradu? A v jaké výši?
Desku jsem kupoval u jiného prodejce než zdroj (case).
Printable View
Když mi tenhle zdroj vyhoří a vezme sebou desku, na kterou jsem HW zásahem ztratil záruku, mám právo žádat náhradu? A v jaké výši?
Desku jsem kupoval u jiného prodejce než zdroj (case).
IMHO bys musel mít potvrzení od nějakýho nezávislýho asi soudního znalce, kterej by potvrdil, že to spálil zdroj...a pak asi soud... :roll: :evil:
Takze si rychlo kup novy zdroj ;D
Narok na nahradu skody mas, ale problem je v tom, jak ji vymlatit z dodavatele. Bez toho znaleckyho posudku (v pripade uspechu na naklady dodavatele) se asi neobejdes. Nevim ovsem kolik muzes dostat, tezko rict jestli 100%.
Chjo. A jak je to s právem na odstoupení od kupní smlouvy?
Můžu vrátit jen samotnej zdroj i když jsem ho koupil s kejsem?
Jsem z toho nanervy :-(
Nestraš pořád - až teď chápu proč ta lyžařská ;D výbava.Citace:
...a pak asi soud... :roll:
Muzes, to ze je to na jedny fakture na tom pravu nic nemeni. Musej ti vystavit dobropis (puvodni faktura ti zustane).Citace:
Původně odeslal Marty
Myslim, ze se Marty ptal na case vcetne zdroje (jako jedna polozka faktury). Nepredpokladam, ze by koupil zvlast rozepsany case bez zdroje a zvlast zdroj. V takovem pripade to nepujde oddelit a bude nutne reklamaci provest na cely case se zdrojem.
Jo tak pak jo, pak pokud chces odstoupit od smlouvy, tak jedine CASE + zdroj. Pokud to je jako jeden celek na fakture, tak to nejde rozdelit.Citace:
Původně odeslal X KoS
:lol: LOL co furt fšichni máte proti mýmu avataru ??? furt mě někdo provokuje... :evil: :arrow: ;DCitace:
Původně odeslal yetti