Xcem si kupit novu dosku a neviem ktora je lepsia. Ci Epox 8RDA3+ alebo ABIT NF7-S rev. 1.2. Dik za radu :)
Printable View
Xcem si kupit novu dosku a neviem ktora je lepsia. Ci Epox 8RDA3+ alebo ABIT NF7-S rev. 1.2. Dik za radu :)
Koukni se do starsich threadu a mas nemusis se ptat. :-)Citace:
Původně odeslal Giovanny
Jinak si myslim, ze budes spokojenej s obojim...
A nezmýlil si sa náhodou? Nemyslel si ABIT rev.2,0? Lebo iba takto je to rovnocenná volba. Rev. 1,2 nemá šancu proti 8RDA3+!
No jo, vidis. :oCitace:
Původně odeslal bananalama
Samozrejme, ze jsem nepocital s tim, ze by si dneska jeste nekdo chtel kupovat 1.2. To me opravdu nenapadlo.
Tak v tom pripade ber Epox.
Diky za upozorneni :oops:
Ona ani revize 2.0 Abit nemá šanci,neumí čipset voltáž dát až na 2V tak jako to umí Epox .. max. u Abita je 1.7V
Ne kazdej potrebuje v casu kaminka. ;DCitace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
Ja muzu asi do 1.850V a uplne mi to staci. - Na muj soucasnej procak nekoukej, zejtra jde do haje. Musi uvolnit misto mladsimu braskovi - Bartonovi 2500+ :wink:
Konecne je ve VO pod 2500 bez DPH... Konecne...
O vikendu udelam srovnavaci testy B0 1700+@2600+ VS Barton 2500+
Jinak nejvetsi OC potencial Epoxu nijak nezpochybnuju.
nechapem co mas stale s tym napetim, ja mam maximum 222*11.5, pamet :arrow: 444 bez zvysenia napetia cipsetu, nikdo koho poznam to zvysovat nemusi :?:Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
..........BER ABIT,Neolutujes :wink:
To bych dal taky,mít tvojí grafiku,ale zkus to s R9800Pro,nebude stíhat,tam je třeba větší voltáž na čipset,jinak to nestíhá,neptej se,jak to je možné,prostě to tak je.Já dal 230 s R7000 taky v pohodě.Citace:
Původně odeslal KAFFundASS