Jak jste to udelali? Co vsechno se tam musi udelat? Da se to uchladit??? Ty catalysty, umely by snizit takt pameti? Aby to ten pasiv utahl?
Printable View
Jak jste to udelali? Co vsechno se tam musi udelat? Da se to uchladit??? Ty catalysty, umely by snizit takt pameti? Aby to ten pasiv utahl?
a bude vyhodnejsi pouzit nejakou konkretni znacku? Sapphire, Daytona, Hercules (pro to pasivni uchlazeni ...)?
Ja mam pasiva z K6-2, za 100 Sk, iba som do nho navrtal diery na tie plastove uchytky, mozno dam aj foto niekedy.Citace:
Původně odeslal Diabolique
Ano mam pasiv na teto karte jestli vys jak vypadaji pasivy z pc compaq, tak presne takovej tam mam precuhuje prez jadro nechal jsem ho vetsi..a v pohode zadnej problem.
Ja tam mam pasiv z TTC-D3TB a na pamětech rozřezanej pasiv z voodoo3 2000 ;D. Mam kartu od sapphire která nemá díry na uchycení chladiče :arrow: chladič je přilepenej pomocí 2 kapek sek. lepidla v protilehlých rozích a zbylej prostor je vyplněnej teplovodivou pastou.
já to mám udělaný takhle:
http://212.80.76.22/Silver.Shadow/Images/Foto2.jpg
Jak mam sundat pasiv z Hercula FDX 8500LE ?! :?:Citace:
Původně odeslal honzAK
Drzi jak cert...
Pro toho, kdo nevi, jak to vypada -
Hercules image download
2dawe> z hercula stejne jako z ostatnich co maj prilepenej chladic, no mel jsem herculese a slo to fakt ztuha nejhur ze vsech karet ze kterych jsem daval dolu chladice.
priprav si : telefoni kartu nebo kreditku a srubovak
Vem kreditku poloz ji na grafiku tesne k chladici pozor dej to tak aby ta karta nebyma moc na SMD kondenzatorech, no a pak zajet pod chladic sroubovakem a zapaci a po chvilce snazeni chladic uleti.
Dobra vec se podarila. Diky za radu, ja jsem jeste pouzil kladivo. ;DCitace:
Původně odeslal honzAK
Skoda, ze jsem nemuzu hodit image. :?
Uz davno jsem vrazil na pameti bastl narezany pasivy a kdyz uz jsem v tom, tak bych se chtel zeptat, jestli nevite o nejakejch poradnejch (krome Zalmana). Proste, co se Vam osvedcilo.
Diky.
Jak snizit, co snizit... kurna ... ??? :wink:Citace:
Původně odeslal Diabolique
ja som urobil Vmod (naletoval som tie 4 odpory 2x10kOhm a 2x 4,7kOhm) a zvysil takt na mojej Radeon8500LE na 290/290 - nalepil rozrezane pasivy na pamate z nejakeho pentia a na cip som nalepil (tiez nemam na doske diery :-( ) stary pasiv chladic z mojho stareho Durona - tusim cierny Titan D3TB - akurat som mu musel troska ufiknut v rohoch, kde zavadzali kondiky ... teraz mi to ale zabera 2 susedne PCI sloty 8-)
...inak prve chyby v obraze sa objavuju v 3DMk01 az v teste Edvance PixelShader (rybky) a to uz pri takte 301,5/301,5 :?
mám pasivy na pamětech, ale myslim, že bez Vmodu to stejně moc nepomůže....(mně tedy nepomohlo) :-(
No tak tu je slibene picture:
http://lopo.losys.sk/galery/mino/p5250017.jpg
Diky lopo-vi za nafotenie.
Viac najdete na http://lopo.losys.sk/galery
EDIT:
2 ALL, sory za tak velku fotku, ked mi tam lopo hodi tu upravenu co som vcera narobil, tak ten link na img zmenim.
Ehm, to chces tvrdit, ze Ti to tohle uchladi, jo ?Citace:
Původně odeslal mino
Ja tam mam pasiv min. o polovinu vetsi a musim nanej foukat vetrakem, jinak na nem prst neudrzim.
A co bude s pametma ? Ty si pozornost nezaslouzej ? :-)
Pokud to nemá taktovaný tak to uchladí, ale jinak težko Anožko....já tam mám taky radši větrák(40 na 12V)
Me to dost hreje i na 275/275 a on ma v signature 270/250. Ze by to byl takovej rozdil ?Citace:
Původně odeslal Bredator
Nebo, ze by black Manli hrala mene ? ;D
já ji chladim taky chladičem z durona...a ještě na něj fučí 40mm větrák @ 5V (není slyšet). to považuji za adekvátní řešení...
Mě moje Black Manlina topi docela dost...Citace:
Původně odeslal Dawe
kazdej r8500 ci 9100 pokud je chlazenej pasivne bez ofukovani topi docela dost.
No pravda je, ze som pred tyzdnom zvolil ticho, takze bezim iba pasivne na 250/250. Uchladi to celkom slusne nakolko mam prievan v case,Citace:
Původně odeslal Dawe
pasiv ma tak do 60°C pri full load.
Ved mam v signature, ze sa chysta pasiv z D5TB, len to chce ist domov, a opilovat + navrtat. Potom ho asi aj nataktim.
Co sa tyka pamati, tak na tie pojdu 2 take ako je teraz na GPU, akorat rozpilovane na polovice. Holt nemam na intraku vybavu :-( :-( :-(
ja tam mam nalepenej(stribrna pasta a sec. lepidlo v rozich) pasiv za GlobalWinu FOP38 a v klidu na def. freq melo jadro 50stup ( cidlo narvany mezi pasiv a jadro), ted to navic ofukuju 80mm fanem na 5V(coz je neslysny) a teoplota sla dolu na 40 stup...
Ja to mam dost podobne - jenom tech pasivu mam doma tolik, ze na znacku si uz nevzpomenu.Citace:
Původně odeslal Sadam.
Na 250/250 to je 55°C, na 275/275 je to uz 62°C. A to je podle me dost.
Tak tam prisel vetrak. Sice 12V, ale temer neslysnej. A hned je to pod 50°C, v 2D modu dokonce 36°C.
No hosi muj nazor je takovej ze se to ani moc nevyplati tam ty pasivy davat.Bud je ta pamet dobra a jde taktit very good nebo je na prd a zadnej pasiv te nezachrani :?
Ale tady nejde o pasivy na pameti, ale o nahrazeni hlucneho pidichladice na GPU z vyroby nejakym mohutnym pasivem, hlavne kvuli stiseni karty. :wink:Citace:
Původně odeslal Lukas Volek
já mám pasiv z nějakýho pentia 3cm vysokej. Jel jsem na default a bylo to dost horký, radši jsem na to dal 5cm větroň na 6V, není to slyšet, jedu na 274mhz a chladič je vlažný.