Chtěl bych se zeptat, co je nejlepší na zadělání děr po laseru u AMD Athlon XP.Předem děkuji
Printable View
Chtěl bych se zeptat, co je nejlepší na zadělání děr po laseru u AMD Athlon XP.Předem děkuji
Dneska sem to uspesne udelal lakem na musky z rybarskych potreb za 70,- Kc (diky moc, GABO).
Zkousel sem vsechno mozny, prouzek izolepy pres diry, bezbarvy lak na nehty Miss Sporty (ten vubec nebyl schopnej zatvrdnout) a nakonec sem skoncil u toho laku na musky ktery je NAOZAJ TOP!!!
Dik.
On je naozaj dobry - len nesmie byt stary a velmi husty, ale taky viac vodnaty :) . Da sa lahko odstranit..pohoda.
Ja som vcera skusal obycajny na nexty a vobec som si nepomohol =)
Asi navstivim rybarov.
Ja osobne bych doporucil elektrovoodivy lak se stribrem, je sice trochu drazsi ale je fakt dobrej.
Vodivy ? Nemal by byt nahodou nevodivy ?Citace:
Původně odeslal Troy
Troy asi neví o čem je přesně řeč ;)
Jinak já jsem v Nebuš použil DeeKayův unlocking kit, měl v tom na zadělání děr po lejzru kyt na letadýlka. Jen jsem to napatlal a setřel hadříkem a zůstalo to akorát v těch dírách.
BTW Ja som si tiez nie uplne isty. Tie diery maju funkciu iba taku aby tam zatiekol vodivy lak a tym padom sa zapatlali cele mostiky a pospajali sa aj medzi sebou, alebo tie diery su naspodu vodive a v podstate ako keby skratovali urcitu cast procu.? Bo kamos tvrdil, zhe s EL2 presiel mostiky standard, ibaze diery vobec nezalakoval a maka v pohode so zmenenym multiplikatorom.
Takzhe?
Ty díry dosahujou na měděnou destičku, která je celá uzemněná. Tzn. není žádoucí spojit můstek s dírou, takže nevím jak to může tomu tvýmu kámošovi fachčit ???
To som si myslel aj ja, ale jeho tvrdenie nahlodalo moju istotu ;)
Tak mu poviem nex predvedie ten proc....
Dikes
Co se týká mího Thunderbirda tak tužka vydží týden, a lak jedno jakej koliv 14 - 21 dní. Teď mám objednanou vodivou fixu na bázi stříbra, používá se na opravu plošňáků. Tak jsem zvědavej.
no, ty diry jsou docela problem, ja se to pokousel delat lakem na nehty, lepit izolepou a nevim co jeste, ale furt bezuspesne, proste to nejelo. A davat 120 Kc za velkou tubu s tmelem, ktery uz stejne asi nikdy nebudu potrebovat, se mi zdalo pitome. Tak me napadlo pouzit obycejny bily vosk ze svicky, a svete div se, vono to jede. Je mozne, ze se to casem a teplem roztece, ale zatim to drzi, takze uvidim... :roll:
a jinak co se tyce laku, tak vsem doporucuju laky na stribrne bazi, ja to delal nejakou SL3 (SL100) a jede to. Vsechny jine laky (EL1,2,3 a dalsi) jsou totalne na prd.
Nedávno som čital čllánok na Toms Harware .. , tam popisovali
sekundové lepidlo .
Nedávno som čital čllánok na Toms Harware .. , tam popisovali
sekundové lepidlo .
Sekundak je na prd, ten uz z toho nesundas = mas po zaruce ;DCitace:
Původně odeslal semes
hele a co takhle žvejkačka??? to by šlo ne?
To sekundovy lepidlo je v poho....holt ztratis zaruku. ;D .
tak ja som ich uz par odomkol a vsetky na prvy krat. Pouzivam co je poruke : prvy zatmeleny polyesterovym tmelom na auta( asi pol kyla tak 3roky stareho sa my valali v garazi) + elektrovodivy lak, dalsie lepidlo na papier DRAGO + prasok na prdel pre male deti(mam malu dceru) - zarobit husty tmel + spojit elektrovodivim lakom.....
na spajenie mostikov mam jednu metodu: zatmelit tmelom podla vid. vyssie tel. kartou (dobre zotriet prebytocny, cez vsetky L1 pretriet el. lakom obdlznik potom 5 min schnut a spendlikom preskrabat (ako plosak)
o zaruku sa nebat lebo ked vam to odide tak to bude stejne vidno ze zhorel (spodna tepelna nalepka) a nikto vam to navyreklamuje.
PS: spojene mostiky musia mat nanajvys 10ohmov(okolo 300 ohmov uz nefunguje, to je dovod preco to nejde ceruzkou- vysoky odpor grafitu) a vzajomne medzi sebou 1900ohmov(to je odpor na kostru = mostik - diera, mostik - akakolvek pozlatena ploska na vrchu procaku, aj na tu zlatu sipku pri L1 tkach ) 8)