Co si myslíte o tomto zařízení?:-o
Je někde nějaká recenze?
Printable View
Co si myslíte o tomto zařízení?:-o
Je někde nějaká recenze?
Drahe, hlasite, zbytecne velka spotreba, chladici vykon nepresvedcivy... :roll:Citace:
Původně odeslal TOMVER
Zilla ma pravdu za ty prachy je to dost ubohy :evil:Citace:
Původně odeslal Zilla
Hmmm... Keď si to dobre spočítaš, tak ťa peltierov článok s podobným výkonom (48W) spolu s napájacím zdrojom a kvalitným vzduchovým chladičom víde ani nie na polovicu. Jedinou výhodou TT SubZero chladenia je bezstarotnosť čo sa kondenzátu tíka. Teploty sú prispôsobené výkonu chladenia. Teplota tu neprekročí rosný bod vody. Ale ak sa nad tým zamyslíš, nikdy by pri takom slabom výkone tento prípad nevznikol.
Cmuk)(
Presne o to ide o beztarostnost - kto chce a hlavne MÁ ČAS tak si niečo podobne zmontuje. Za tie peniaze proste dostanes vyrobok a nemusis sa s plachtat s vyrobou....vykon je celkom pekny.
No jo, ale keď sa s tým človek dobre pohrá, tak má z toho omnoho väčšiu radosť a nezriedka sa stane, že je to účinnejšie a lacnejšie ako takýto sériový výrobok...
Ale zase keď má niekto obe ruky ľavé alebo nemá ani trochu času a hafo bubákov, tak prečo nie?
Mas naprostou pravdu.Kdo si to udela sam ma to za polovic.A kdo si chce neco podobnyho koupit tak at radsi bera to samy od Swiftechu 8-) Ten peltier ma 226W pri 16A a zere jako bejk :evil: ;DCitace:
Původně odeslal GABO