Chtel bych se zeptat jaka byt mela byt "takova normalni" teplota u vyse uvedeneho procesoru pri plnem vytizeni na desce s chipsetem nForce2 ktery je osazen jen vetsim pasivnim chladicem? Zatim jsem mel max. 48°C
Printable View
Chtel bych se zeptat jaka byt mela byt "takova normalni" teplota u vyse uvedeneho procesoru pri plnem vytizeni na desce s chipsetem nForce2 ktery je osazen jen vetsim pasivnim chladicem? Zatim jsem mel max. 48°C
No,ona ta teplota bude ze socketu,takze se to neda rict (je to jen odhad).Ale teplota by se mela asy pohybovat tak kolem 50°C max pri zatezi.Ale jak rikam,je to jen odhad skutecne teploty,tak na to moc nehled.
Np jelikož to máš v BOX verzi, tak ten chladič stojí určitě za houby.Citace:
Původně odeslal Irreligious
moc toho neuchladí. i když záleží kusově.
já osobně mám xp 1700+ s TITANEM D5TB a teplota při zátěži mi nepřesáhla 45°C (mám ještě fan v zadu case - ten tomu taky trošku helpne) ; s taktem na 2,2 mám kolem 51°C při zátěži k 60°C, čipset 28°C při zátěži 33°C
takže si myslím, že bys měl mít něco kolem těch 45-47°C
ale při testech, který jsou přímo dělaný na zátěž procáku (CPU Burn,...) klidně můžeš mít i přes 50°C
Ked tak anpis aspon ci palomino, alebo TB, ci DLT3C, lebo DUT3C a tak,Citace:
Původně odeslal Irreligious
inac vseobecne plati ze do 50 je v poho, ale doska lubi klamat, proste pokial udrzis na pasive dlhsie ruku, tak je to okej :wink:
KeĎže tie dosky merajú každá inak, je to ťažké povedať, ktorá teplota je OK... Ja by som povedal, ža taká keď je to stabilné a má aspoň 5-10 stupňov pri max záťaži rezervu od nestability... Chladič by nemal byť úplne horúci a malo by to mať primeraný hluk... :idea: