Zdravim!K nastavení ovladačů pro mojí GF používám Rivatuner.V direct x si můžu vybrat asi z 10 typů,ale nerozumím,co všechny typy znamenají.Mohl by mi to někdo vysvětlit?Díky
Printable View
Zdravim!K nastavení ovladačů pro mojí GF používám Rivatuner.V direct x si můžu vybrat asi z 10 typů,ale nerozumím,co všechny typy znamenají.Mohl by mi to někdo vysvětlit?Díky
Nejak nerozumim otazce,ty nevis,gde se zapina vyhlazovani nebo co nevis??Citace:
Původně odeslal Mastr
EDIT:Ty nevis,jaky vyhlazovani mas nastavit??
2SPYKER:Já bych potřeboval vysvětlit ty jednotlivé typy
2x-nejmene narocne a i asi nejmin kvalitni vyhlazovaniCitace:
Původně odeslal Mastr
QUINCUNX-mel by byt stejne HW narocny(nebo o malo narocnejsi) nez 2x a kvalita vyhlazovani by se mela podobat 4x
4x-QUINCUNX s vetsi HW narocnosti
4xS-no,o tom moc newim,snad ze by to melo bejt nejkvlaitnejsi a nejnarocnejsi,ze by obdoba 6x u ATI ???
To sou 4druhy,jaky tam este mas ty???Nemicha se to s anizotropnim filtrovanim??
třeba - 4x 9-tap,6xS,8xS....Citace:
Původně odeslal SPYKER
Cece,to v ovladacich nemam,ale to 4x 9-tap je to samy,jako 4x s,ne?Citace:
Původně odeslal Mastr
A to 8x teda bude este lepsi,ty ho u ty svy GF3 mas?
Cez podaktore tveakeri mozno nastavit aj tieto AA ako je tusim 8x atd..
Primarne su vsak v driveroch urcene pre GF FX 5800-5900. Vyuzit sa vsak po odkriti daju pre vsetky karty.
otazne je vsak ako rychlo ti to asi pojde ;D
JJJ,by mu to nejelo,ja pouzivam QUINCUNX a sem fpoho :smoke:Citace:
Původně odeslal Semik
Quincunx je celkem v pohodě,ale s něktrejma hrama dělá psí kusy....ale u novejch her už tolik problémů neni
U FX5600 mi dělá bordel nejspíš DX9. Pustim Vice City, hraju a za chvíli mi tam začnou skákat artefakty jak hov.ado a karta šíleně topí. Absolutně nechápu čim to je. Dyk má plnou podporu pro DX9 ne???