tak se nam to podarilo prosadit ;D mame programovani :wink:
Printable View
tak se nam to podarilo prosadit ;D mame programovani :wink:
aby ses z toho nepo**** :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Warlord
i kdyz zase nechapu, proc tu jsou tri moderatori? ? ?
myslim, ze by jich melo byt prinejmensim pet...aby tech sedm temat ukocirovali :lol: :lol: :lol:
Jde o to, že ne každý rozumí všem programovacím jazykům, třeba já viem napísať program v Assembleri ale s PHP na mě nechoďte... :wink:
kvuli tomu je tu tolik moderatoru?Citace:
Původně odeslal Marty
dobra <>vina ... pokud vim, tak moderatori jsou k udrzovani urcite urovne fora a ne k tomu aby odpovidali na prispevky...
BTW: pochybuju, ze ti tri moderatori rozumej vsem jazykum...
vadi ti to snad ze je tu tolik moderatoru ???Citace:
Původně odeslal mraky
myslim, ze to neni na skodu kdyz je nekde vic moderatoru...
A já stejně moderátor nejsem <:( a to PHP umim.
nikde jsem nepsal, ze mi to vadi....jen mi to prijde trapny...Citace:
Původně odeslal wong
ja zase myslim, ze tech moderatoru je az dost...nektery sekce nemaj dokonce zadnyho a taky se nic nedeje...viz. cip sady nVidia...
to kencinzer : spousta lidi tu umi programovat a nejsou moderatori...tady je tak malo prispevku, ze jde prakticky jen o to mit jmeno zeleny :wink:
tak a ted se do me vsichni moderatori dejte :P
mraky:
No a o to mi taky de že :lol:
Hm, to je všechno co můžeš nabídnout?Citace:
Původně odeslal kecinzer
BTW. moderátor musí mít taky solidní projev, číst ty tvoje WWWW je pěknej vopruz :roll: to zas přijde trapný mně...
Solidní projew, njn, se spisownou češtinou a s W mam problémy, ale s moderowánim ne, je to pěkně hnusná práce, moderuju náš web :wink:Citace:
Původně odeslal Marty
Potřebuješ novou klávesnici, stejně jako Airwolf... fakt nevím co vás k tomu psaní W vede? Přijde mi to fakt ujetý. Má to nějakej podtext? Nebo je to jen pokus o to stát se zajímavým?
Je to ozwláštnění ne? :lol:Citace:
Původně odeslal Marty
Aha :lol: :roll:Citace:
Původně odeslal kecinzer
no tohle taky nechapu - na mobilu sem to jakztakz jeste zkousnul - w je jenom jeden stisk oproti v, na ktery potrebujes stisky 3 -samozrejme pokud nemas T9Citace:
Původně odeslal Marty
ale proc to nekdo pise na PC to nevim :?:
Treba protoze vas to tolik vytaci. :wink: Nebo ze zvyku...Citace:
Původně odeslal wong
me taky, docela me s tim sere ;DCitace:
Původně odeslal Marty
ne je to trapna <|>ovina, vzdycky kdyz to ctu tak si vzpomenu na polsko...Citace:
Původně odeslal kecinzer
Tak to je mi líto hoši, ale snad si na to zwyknete no :oops:
ja uz sem si zvykl.... :wink:
Ze zvyku to nebude, ještě nedávno psal normálně :roll:Citace:
Původně odeslal mraky
tak uděláme zákaz WWWWje to fakt sra.čka
co? to chces jako zakazat ty pismena? :)) a co hazeni linku? nebo anglicky nazvy? :?Citace:
Původně odeslal sebad
Místo W se bude dělat hvězdička :lol:
No to bysme tu zachvili dopadli. Uz takle ta cenzura obcas utne normalni slovo... Pak by nam nezbylo nic, nez prat .- (tecka, carka) nebo 011001101101101111011101100011.......
Tak sme 0x4b 0x55 0x52 0x56 0x41 prgaci, ne? ;DCitace:
Původně odeslal RayeR