Máte někdo zkušenosti? Na kolik je možné ho dostat?
Printable View
Máte někdo zkušenosti? Na kolik je možné ho dostat?
Těžko říct. Zkoušej a uvidíš. Na overclockers.com se frekvence pohybují od 1030MHz do 1666MHz(osobně nevěřím). Nejběžnější frekvence je 1333MHz. Xeo
mel jsem tenkrat celer1,1 coopermine a 1,3 jsem nemohl dosahnout max dal neco pres 1,2
Takže FSB 133 je asi nemožné dosáhnout co?
mal som,nic moc
FSB 115
A výkon? Oproti tomu Tualatinu třeba co máš teď? Potřebuju to do i400BX desky a nechce se mě kupovat drahou redukci nebo pájet piny.Citace:
Původně odeslal Mikhaill
tulen na default bol vykonejsi ako coper na 115
bolo to poznat aj v 3dmarku...
Aby nebol, ked ten Copper ma 128KB 4cestnej L2 cache, zatial co Tulen ma 256KB 8cestnej ;DCitace:
Původně odeslal Mikhaill
Na jsem jednoho 1GHz Celera měl a šel max. na 1280MHz, ale je fakt, že jsem mu tehdy zvedl napětí jen o 0,05V (víc TUSL neuměl). Možná s vyšší voltáží by těch FSB133 dal.
ja mel 800 na 1200 def. voltage a jel nachlup stejne jako tulen 1200! 1g sem mel na zkousku a behal max. na 132 fsb cimz me pekne nas... takze sem sel do tulene!
Ja jsem mnel Celera Coper 1,1 a ten sel jen na nejakych 1,25.
Vykonejsi je urcite Tualatin,kvuli te cache.
tj, ale ja jel na fsb 150 cl 2 ;D a to s tulenem neudelas...Citace:
Původně odeslal radar242
Nooo to jsi mnel pekne :-) :-) :-)Citace:
Původně odeslal .::Richmond::.
Jenze ja to mel na MSI BX Masterovi a chladic nejakej shit Titan.
Tusim M1AB. Hrozny mixer.... :evil:
ja mel Tulene na FSB160 (kratkodobe i na 167) - moooc hezky vykon, COpper Celer je salat
ale od doby co jsem okusil vykon PIII-S uz nechci nic jineho ...
to byl 1.1g? to bych bral... piii sem mel jak cumine tak tulene a oproti celerum je to trosku jinde! bomba by byl piii tulen na fsb 160 ;DCitace:
Původně odeslal Baron
nee, gigovka - kdyby to byla 1.1 to by bylo zuuuuzo :-)Citace:
Původně odeslal .::Richmond::.
zkousel jsem PIII-S 1400 - pri Vcore 1.6 dal 1608MHz - vykon jako prase
Zdravím! No, co se týká toho 1ghz cu celera - nic moc - dělal jsem pokusy, RedStormem na mém Solteku SL65EPT, ale procák se nelidsky hřál (mno, přiznejme, že ty Cu se fakt blbě chladí - podle mého není integrace vždy na místě... ), takže jsem to zase vrátil... Hlavní problém je v tom VCore - 1.75 oproti 1.5 u nižších verzí je holt poznat. Přemýšlím právě teď o tom Tualatinovi, páč je, jsem slyšel, dost výkonnější. P.S: Na mém podpisu jsou názvy anglicky, protože to bylo udělaný na fórum v Americe a oni tupci Česky neumí.. ;D
No ja mám mimo jiné i celera 1GHz přetaktěného stabilně na 1,26 GHz ,zajímavé bylo že když jse ho chtěl taknout na v pásmu 1,15-1,24 tak mi prostě nejel.
No to by me teda zajimalo, co tam chces prekladat do cestiny. ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Hardman
Vyměnil jsem ho za Tuleně, toho Copper, moc dobře nejel, jen asi na 1,2Ghz, ale jen tak tak, moc vytáhnout nejde. Je to jasný když je poslední ze série(téměř) dělali se do 1,1 pokud se nepletu :|