Tak som si pred chvilkou doniesol tento cooler a myslim si, ze je UZASNY... Instalacia trosku problemova, tazka... Teplota 52C Idle (Podla mna to MB cita z jadra) a chladic je vlazny...
Vsetkym ho ODPORUCAM!
8-)
Printable View
Tak som si pred chvilkou doniesol tento cooler a myslim si, ze je UZASNY... Instalacia trosku problemova, tazka... Teplota 52C Idle (Podla mna to MB cita z jadra) a chladic je vlazny...
Vsetkym ho ODPORUCAM!
8-)
Před nedávnem jsem ho taky montoval a zas tak těžký to nebylo. Jde jen o to kolik máš místa kolem socketu :wink:
dalsi spokojny uzivatel :D
vytaj v klube :wink: ;D ;D ;D
AJ JA UZ CHCEEEM BYT.
mitchi v pondelok som u teba ako na koni a ked to nebudes mat tak pojdeme spolu na postu a nieco im tam urobime - takto nas hnusne trapit
a to este Manik(Snorri) nas tu provokuje aky je UZASNY - dokelu
BTW: kde si kupoval a co ta vyssiel
dakujem
Mam ho taky a nemuzu si stezovat. Je fakt dobrej. Predtim jsem mel jen zkusenosti s hlucnejsima chaldicema. Od doby co jsem si ho koupil, tak slysim jen disky :D Teplotu jadra mam pri zatizeni 100% taky max 52 stupnu. Coz je super. :idea:
kazdy tu hovori o 52 - 56 stupnov pri 1700@2100(2200)
ja mam D5TB/CU (medene jadro) vetrak huci, to fakt, ide mi na 3000 rpm
no huci, proste je ho pocut.
ale CPU po par hodinach gamesovania, Divixovania,... mi zatial nikdy nepresla nad 43*C a case mam vzdy o 3 - 4 stupne nizsie
ano mam v Case velmi teplo - mam ju zavretu a zatial nemam modnute diery na nasavanie a vysavanie vzduchu. skrinku ako vidite podla zostavy mam hodne zapratanu
Teplotu cerpan z PC Alertu alebo z biosu- ale neviem odkial sa ta teplota pocita ci z cidla socketu alebo z diody v CPU.
ale vy mi urcite poviete ci je to dost alebo malo, hmm ze ano.
No vitaj v klube..ja si ho (TC) tiez neviem vynachvalit :)
Tych 43°C je blbost, ak mas v case 35, najlepsie teplotu zistis tak, ze chytis chladic, ak na nom udrzis este ruku, tak ma menej ako 55/60, a potom ma cpu asi tak 70/75.Citace:
Původně odeslal Loki12
Skus si medzi cidlo a spodok CPU dat kusok gumy, aby boli v kontakte, to by malo dost pomoct.
Hej, já už sem taky nervózní! Kdy už to dorazí? :-o :roll:Citace:
Původně odeslal Loki12
Stal ma asi 900.-Sk v Rolline..
Len ma stve MB ako to meria teplotu... 55C IDLE je BLOBOST, heatsink je uplne studeny :evil:
klud ludia.Vpondelok sa ozvem co a ako :wink: ;DCitace:
Původně odeslal Marty
heatsink je vlaznyCitace:
Původně odeslal mino
:?:
Ja mam rovnaký chladič a max počas hier 39 stupňou. Bere to teplotu zo socketu.
Mne to cita z jadra CPU... Ale ta teplota je aj tak akasi divna :roll: Hetink je vlazny
55 nie je blbost, zober si : heatsink 30, hetsink na styku 35-40, Die treba vzdy priratat 15-20, tak to akorat vychadza.Citace:
Původně odeslal Manik
S tou montáží jsem si taky užil mám cipatou bednu a strašně málo místa mezi socketem a zdrojem nakonec jsem to vzdal a deska šla ven namontoval jsem chladič a deska šla zpět.
Ja mam miesta okolo socketu dost, ale musel som puzit velku silu pri nasadzovani a bal som sa, ze polamem DIE...
To, co opisujes ako vlazny bude tak 30,Citace:
Původně odeslal Loki12
teraz ma napada, aku mas voltaz, lebo ak mas vykon procaku pod 40W(pod 1,4Vcore) tak je tych 43 vcelku realnych. Najma ak mas prievan v case.
Jojo, je super! Jen mě štvalo, že mě stál 591Kč a za 3týdny ho slevnili na 400Kč :evil: , no, ale být 3týdny bez sčotu a ještě při zápočtech kdy se odevzdávají protokoly... :wink:
Gabo ty s nim stabilne chladis ten procak na 2430MHz? :o ??? Nebo ho mas predalanej a mas na nem jinej vetrak ???Citace:
Původně odeslal GABO