Stahujte zde:
http://fae.abit.com.tw/eng/download/...f7-s/nf719.exe
Printable View
Stahujte zde:
http://fae.abit.com.tw/eng/download/...f7-s/nf719.exe
NF7 rev 2.0 verze 14
NF7 1.0-1.2 verze 19
Má to smysl? Řeší něco??
správně ti to ukáže teplotu procesoru (původně byla moc vysoká).. a taky při POST jestli jedeš v DUAL nebo né a pár dalších drobností.Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Tak nevim zdali to je tim novym biosem!ale normalne jsem musel po jeho flashnuti nakopnout vyssi Vcore!! :? !V puvodnich hodnotach mi prestaly chodit hry a zacalo to hazet modry okna!!!Musel jsem to zvysit z 1,700v na 1,770v!Coz je docela dost rozdil!!!Ale ta teplota je stejne porad luxusni!!39°C!!!To je pohoda!!!Ale stejne to nechapu s tim napetim! ???
U mne zadna zmena, jen tak -8C na procesoru. Ale myslim, ze tech 48 bylo realnejsich nez tech momentalnich 38C, ale asi to lip vypada, tak Abit ubral par stupnu na cidle... ;D ;D
No mě se teplota nezměnila :? vypadá to že překalibrovali čidlo pouze u verze1.2 .
No trochu se změnila, ale to nebylo biosem, přidal jsem fan do case dozadu mezi grafárnu a proc kupodivu to sjelo o víc než 10° ;D .
Včera jsem měl v pokoji 29° v casu 35° a na procu 43° v klidu a 54°při zátěži.
Ja bych prave rek,ze to asi tim vetrackem nebude!!! :roll: Zkus si tam nakopnout zase ten starej bios a uvidis,jetli mas opravdu tak vykonny vetracek!! :lol:Citace:
Původně odeslal Aladar72
Pleteš se, ventilátor jsem tam dával ještě s biosem 1.7 a ta teplota tak kldesla ještě s tím biosem po novém biosu se ani nehla :? .Citace:
Původně odeslal barakoas
Grafárna se mi solidně hřeje takových 50-60°má určitě, na chladičích sice ruku udržím, ale už je to dost horké :oops: , dokud tam nebyl fan tak teplý vzduch stoupal k procu a ten ho nasával. Zkusil jsem to prakticky ověřit a je to fakt zastavil jsem fan a teplota šla raketově nahoru za chvíli jsem měl 55°C v klidu.
OK!!Sorry! 8-)Citace:
Původně odeslal Aladar72
řekl bych , že to Abiťáci přehnali, protože mít o 10 stupňů míň, se mi zdá moc, teď mám v klidu 36 a v zátěži 41, TT7+ na low