ma us z vas niekto ADSL ???
ako je to s tou 192kb resp. 320 kbps k uzivatelovi ???
nakolko je ta rychlost garantovana ???
Printable View
ma us z vas niekto ADSL ???
ako je to s tou 192kb resp. 320 kbps k uzivatelovi ???
nakolko je ta rychlost garantovana ???
jestli myslis cesky ADSL tak garantovany neni nic :?
heh...takze to su len uvedene moznosti danej technologie ???
takze sa moze stata ze budem mat miesto 320kb 100kb :evil: ?
a mate to niekdo otestovane nakolko sa hodnoty lisia od uvadzanych ?
hm ... take japosko... mam tam teraz kamosa... zaviedli mu domou linku... priepustnost 8Mb ... a len tak hodili bonus dvojmesacneho uzivania gratis (zahrnute telefonovanie po celom globuse) ....a instalacia zdarma
kedy to sem pride ?
Podle mych zkusenosti (Brno) chodi 192k tarif asi 160 kbit (tj. 20-21 kB/s prumerne). Ale mam celkem caste vypadky, vetsinou na nekolik hodin (naposledy vcera asi 4 hodiny).
ST je u mňa firma, ktorej sa rozhodne veriť nedá, takže na Slovensku to asi tiež bohviečo nebude :evil:Citace:
Původně odeslal soltes
...no mam kamosa v jednej dedine v nasom okrese a ten sa cez telofonnu linku ani nepripoji na cislo 019XX - a pritom je PC dobre nastavene, u mna to fici v pohode a u neho No Connect :!: :evil:
...jo u SlovTelekomunikacii, mu povedali, ze sorry, ze je to ich chyba ale oni by museli niekde nieco urobit a to robit nebudu :evil: :evil: :evil: :!: tak smola, dobre nie ??? :?
SU TO OBYCAJNY BASTARDI
EDIT: neni to problem len jeho, ale nikto v tej dedine sa nepripoji :!: :!:
Tak to ho vážne ľutujem.To máš tak: niekto zjavne nechce aby moderné technológie prenikali do východnej európy a tobôž nie na Slovensko.Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Možno sa boja aby sme ich náhodou nepredbehli ;D
Ja som zase s ST celkom spokojny... pripajam sa bezne 52k, niekedy 50k cez 56k modem... ale ADSL ma uz laka....
ked sme pri tych modemoch....
to ze mi z casu na cas spadne linka.... je chyba :
- modemu ?
- linky?
- poskytovatela ?
no ked pouzivam volny.cz....pada dost casto....
tiscali.... stabilnejsi... ale hadam o nioco pomalsi...
ozaj mate nejakeho oblubeneho operaqtora ???
modem: microcom dekporte...
...a ten ma dost stve....ked mam cez neho zapojenu tel. linku(niesom pripojeny na net) tak je telefon hluchy...je teda asi vadny ... takze ak chcem telefon, musim prehodit kabel pri zasuvke....
No mám ADSLko 192/64 a valí to asi takhle:
DL 20 (max 21)kB/s
UL 12-15 kB/s
takže je to přesně navopak než bych chtěl :o)
-reálně tak ta linka vychází na 160/120 ...
Mám to taky přesně tak. Upload je skoro dvakrát vyšší než by měl být. Download je víceméně přesně v mezích. Zatím sem ještě žádný výpadky neměl. (jsem u Telecomu). Akorát mám hrozně špatný pingy do zahraničí.Citace:
Původně odeslal Bumble-BeE
Osobně jsem měl oblíbený Contactel, běžela mě na něm komprese a se stabilitou nebyl problém.Citace:
Původně odeslal soltes
btw. si tam dej před modem rozdvojku, koupíš ji za pár korun.
No s pingy to mám takhle:Citace:
Původně odeslal AMDinside
po ČR 20-24ms
do zahraničí (přesněji tomshardware.com) 165ms...