Tak to sa mi nepaci jak slovanet tak St maju len programy s obmedzenim prenesenych dat.6 resp 8GB/ mesiac. :-( (myslim za cenu okolo 1700).
este taka otazka k tej cene sa este pripocita nejaky iny mesacny poplatok?
Printable View
Tak to sa mi nepaci jak slovanet tak St maju len programy s obmedzenim prenesenych dat.6 resp 8GB/ mesiac. :-( (myslim za cenu okolo 1700).
este taka otazka k tej cene sa este pripocita nejaky iny mesacny poplatok?
no a este k tomu pripocitaj 1300 co nechas u telekomunistov za ST DSL co zaplatis vzdy a potom este providerovi tych xxx penazi :(Citace:
Původně odeslal Marek
MadCap
To budes akoze platit 1300+1700 mesacne ???Citace:
Původně odeslal MadCap
ved si pockame na znizenie cien
a samozrejme nesmieme zabudat na CHELLO od UPC za 1600 bez obmedzenia - zatial ale len v BA - StareMesto
Zase jedna uuuplne skvela ponuka :evil:
slovanet ma ADSL od ST
inac UPC ma zaujimavu ponuku cca 1400,- /mesiav za 320kbps bez obmedzeni
Koukam ze ste natom jeste lip nez mi. No coz, prehodim to do siti a tu necham link.
Mozete mi hodit link kde je pisane ze cena tiho ST DSL je tych 1300?Ja som to nikde nenasiel.Nasiel som uz len samotnu ponuku od ST a slovanetu.Dik
http://www.telecom.sk/download/ceny/TARIFA_STDSL.doc
zial bohu je to tak .. jednoducho minimalna mozna suma je 1800sk za blby 1GB stiahnutych dat co je sakra malo ! >> napriklad hodina CSka denne by toho zozrala tak 700mb za ten mesiac :( takze je to uplne na nic
MadCap
Je to dost svinske.... kurnik :oops:
Kurva to je zas pekny odrb.A to som zvedavy ako rychlo bude prebiehat uprava ustredni.Ku nam sa to dostane tak za 2 roky!!!Mohli by aspon zlacnet 56k z 30 tak na 10/hod.
Marek: myslim si, ze ked to dorazi k Vam (alebo k nam), tak tie ceny uz budu ine - vyhodnejsie! Ja som ocakaval, ze to takto bude s ADSL a preto som isiel do mikrovlnky. Teraz mi to len potvrdzuje, ze som dobre urobil!
kolko ta vide ta mikrovlna mesacne a co to je zac?kdo a kde to poskytuje?
hoši fakt Vás lituju..taky jsem byl před pár měsíci takhle nasranej na telecom...holt nezbývá než věřit, že se váš tel. úřad taky rozhoupe k nějaký akci jako se nakonec rozhoupal ten náš.... :roll: :? :evil:
tato pekna animacia ma zas potesila :evil:
http://broadband.iol.cz/ukazka/index.html