Poradte jak pretaktovat Duron 1.1GHz na ECS K7S5A. :-o
Printable View
Poradte jak pretaktovat Duron 1.1GHz na ECS K7S5A. :-o
Citace:
Původně odeslal Lukáš David
Nahrat Cheepo bios a predpokladam,ze das tak 11x112 bez zvysovani napeti a 11x124 s 1.85v.....
Rek bych spis 11*112 pri nejakejch 1,8V a 11*124 pri 2,0V..jestli vubec. co jsem mel v ruce durony z konce rady,tak maximul pro ne bylo kolem tech 1350MHz.
To nie je velmi dobra kombinacia na taktovanie.Citace:
Také si myslím, že to není rozumné. Známý obojí odepsal. :eek:
nevim jestli jste tu desku meli, ale zas tak spatna neni...spis bych rek, ze s ni neni problem!
Tak to je bezproblémová doska, ale tie taktovacie schopnosti. :-( :?Citace:
Původně odeslal daso
Inak na tých 11*112 by ti to malo ísť.
Deska je absolutne pohodovam pokud nepotrebujes hardOC. Ja jedu 100% stable bez zasahu do regulace napeti viz. podpis :smoke: .
Ja som tu dosku mal na durone a teraz mam epoxa v reklamacke a mam K7S5A PRO a pc mi nabehne niekedy na 3 krat a niekedy az na 50 krat. A pritom mam v biose vsetko na min. t.j. procak aj pamate na 100 fsb, casovanie pamati na najhorsie hodnoty, ostatne hodnoty su load na optimal a nejde mi ani disketovka. Takze to nie je az taka stabilna doska. Ale co som mal predtym bez PRO, tak ta bola v poho.
presne gdo da vic jak 1400 je bud nahoda nebo skara dobrej kousek s vice jak 2.0VCitace:
Původně odeslal daso
No ja vim ze to neni zrovna dobra kombinace na OC ale je to zbytek ze stareho compu tak to jde do site. Co jste to rikali s tim novym biosem???Kde ho sezenu?
Kdo rikal ze to je dobra deska tak s tim nemohu souhlasit protoze pokud zapraskate vsechny PCI sloty kartama.... tak to hlasi jeden SHIT za druhym. :?
tady,ale dej pozor abys vybral spravnou verzi (LAN,non LAN)
A podle ceho mam poznat ktery mam stahnout??Prosim popsat nejsem zas tak zkuseny zrovna v tomhle. :roll:
Tak kamos ma ECS K7S5A PRO a stahl ten bios ale asi se mu to posralo protoze mu to napise pouze checking nvram a sek.Prosim poradte.
A taky ktery mam stahnout ja.Dival jsem se a vetsinou jsou takove ze muzou byt na desky s nebo bez LAN.
ja mam CheepoBios 1.12 beta a ide bez problemov.(bez fastwrite)
a mam dosku bez lan
dulezity je co mas za desku. jestli je s integrovanou sitovkou nebo ne (lan, non-lan)Citace:
Ja vim, ze tahle debata je casove uz uplne mimo, ale presne tohle se ted stalo me - Checking NVRAM a konec a tohle je jedinej thread, kterej naslo vyhledavani. Takze jak se to nakonec vyresilo?Citace:
reklamace nikdo na nic neprisel:)Citace:
Původně odeslal bukva
Zkus znova flashnout BIOS pomoci recovery diskety. prejmenuj spravnej BIOS na AMIBOOT.ROM a nakrm tim pocitac.Citace:
Původně odeslal bukva
....no myslím, že ten tvůj procák ani nemá cenu moc taktit, stejně si moc nepomůžeš a v lepším přídadě ti to bude padat. Já jsem používal standartne 112/112 - a hlavně vylaď paměti.....
Ale jak jsem říkal, asi bych se na to vyprd ???