Mam desku JETWAY V400DA KT400 a pri inst. win. mi to pise chybu IOS je mozne ze bych mohl mit v haji radic na desce? Neznate nekdo nejaky program ktery by tu desku celou proveril???
Printable View
Mam desku JETWAY V400DA KT400 a pri inst. win. mi to pise chybu IOS je mozne ze bych mohl mit v haji radic na desce? Neznate nekdo nejaky program ktery by tu desku celou proveril???
Ja mel na QDI KT 266A taky problemy s radicem. Na IDE 1 ani nenajely wokna (podobnej problem jako u Tebe - pozdeji jsem sse to naucil ochcavat kombinaci obnoveni systemu a nouzaku), na IDE 2 to bylo jakz takz stabilni. Ale stejne to byl horor - pomohla az vymena desky.Citace:
Původně odeslal micvaj
Zadnej program neznam, ale jestli mas moznost, tak z toho vsechno vyhazej, nech tam jenom grafiku a nainstaluj wokna na cistej HDD, zkus oba kanaly, taky muzes zkusit svoje zelezo v jinym compu a naopak jiny disky na tom vadny MB.
Teda jestli mas moznost. :|
Diky za radu, ale stejne jsem to uz vyresil... Znám jednoho fakt dobrýho chlápka, který má spoustu příslušenství k testům. Tak jsem mu zanesl jen MB+CPU+RAM aby zjistil čím to doopravdy je a nezjistil žádnou závadu. Jen mi řekl že je Win95 hodně starý system s kterým ta deska neumí pracovat. S tím souhlasím.... Aspoň jsem teď klidný že je vše OK.... :-)
Jezismarja, vzdyt jsi se nezminil, zes to provozoval na ´95 :!: :?: :!:Citace:
Původně odeslal micvaj
Ja predpokladal, min. tak 98SE nebo ME a Ty zatim takhle. :-)
Tak hlavne, ze byli na vine wokenice a ne HW.
Hodne stesti s novejsimi verzemi firmy Mrkvosoft. :-)
Ja si myslel ze to urcite nevis. Je to pekny nesmysl tam zkoušet 95, ale ja za to nemužu...... :-)