mam tam puvodni bios a co jsem tak zahledl tak bios 1.2 je hrozne pomalej a neni tam delitel na pamet...co je na tom pravdy..ma tedy cenu flashovat??
Printable View
mam tam puvodni bios a co jsem tak zahledl tak bios 1.2 je hrozne pomalej a neni tam delitel na pamet...co je na tom pravdy..ma tedy cenu flashovat??
Rozhodne NEFLASHOVAT Bios v.1.2!! Ja mam tu samou desku a mam tam verzi 1.1 a je uplne v pohode. A taky vzdyt je to bios nekdy z brezna 2003. Cetl jsem taky na foru, ze po prehrani noveho biosu se jim to zpomalilo pri nabehu a pry tam zmizeli i nejake moznosti nastaveni => Zatim to nestoji za to :wink:
Naprostej souhlas.Citace:
Původně odeslal tartif
Ja jsem bohuzel udelal tu blbost a flashnul ho. :-(
A diky svym "dokonalym" pametem si ted uz skoro vubec nezataktuju.
Chtel jsem to vrazit zpatky, ale pote, co jsem zde ve foru napocital min. 5 lidi, co si desku oddelali i flashnutim backupu (!!!), tak se s tim radsi smirim.
Alespon to funguje. :-)
A BTW: Ten POST je vazne silene pomalej. Proste uz aby byla 1.3...
jojo ja jsem jeden z nich co si oddelaly bios :evil: no stalo me to jen 200kc tak to jeste jde. zajimalo by me jestli jsem udelal neco spatne nebo ne. z 1.2 na 1.1 to nejde a co zkusit z 1.2 na 1.0. riskne to nekdo??? >:}Citace:
Původně odeslal Dawe
Se mnou nepocitej. :wink:Citace:
Původně odeslal deathkiller
Kde Te to stalo tech 200 Kc ? Mozna to uz tady nekde bylo, jsem moc linej hledat. V GM ?
v Mironetu tam jsem si desku kupoval tak at se staraji kdyz jsem jejich zakaznik :smoke: mel jsem to sice az druhy den ale to bude tim ze jsem to tam prinesl 7 minut pred zavrenim ;D jo a kamos si tuhle desku kupoval ve ctvrtek a uz tam je originalni bios 1.2 :-(Citace:
Původně odeslal Dawe
;D Dobry.
Tak ja radsi podflesovavat nebudu. Ja totiz koupil v Proce. 8-)
pche :smoke:Citace:
Původně odeslal Dawe
ja taky diky super biosu 1.2 musim mit 2x 256Mb/333mhz na 133mhz a nastavit casovani na [turbo] protoze to je rychlejsi nez 166mhz [optimal]. super :?
kolik ti deska stala?
Pred mesicem a pul jsem ji koupil za 2700 bez DPH, ted je za 2430 Kc
Lepsi cenu neznam. :-)
to je sice hezky ze to pises bez dane ale kdo si to tak muze koupit. ja ji mam tak mesic a stala me 3300 kc s dani :wink:Citace:
Původně odeslal Dawe
snad uz brzo vyjde bios verze 1.3 a opravý tohle shit nastaveni pameti teda kdyz to nejde tak je to NENASTAVENI :-(