Uvazuju o nejakem montasu, ale zatim nevim jaky. :)
Co rikate na tenhle ?? Ja sice moc montasum nerozumim, ale zda se mi celkem dobry podle tech specifikaci ::
http://www.crtmonitory.cz/detail.jsp...Cislo=LG_F900P
Dikas, za vase prispevky.
Printable View
Uvazuju o nejakem montasu, ale zatim nevim jaky. :)
Co rikate na tenhle ?? Ja sice moc montasum nerozumim, ale zda se mi celkem dobry podle tech specifikaci ::
http://www.crtmonitory.cz/detail.jsp...Cislo=LG_F900P
Dikas, za vase prispevky.
Mal som moznost pracovat len na lepsom modely LG 915P a ten mal pri 1280/1024 peknych 100Hz. Skusenosti boli len dobre. Inak celkom dobry vyber, alternativu by som videl v monitore Samsung 957 MB.Citace:
Původně odeslal Ferda
ma ho kamos. je opravdu dobry. Flatron pouziva ted i Eizo...
???????co flatron pouziva EIZO.Ved ten je ako jediny real flat bez pruzkov a ma ho LG, tak preco by ho rozdavali.Neviem ale eizo ma tusi ma trinitrony,nie?Citace:
Původně odeslal ICE
samozrejme ze Eizo ma Trinitrony....
LG kvalitou neoplyvaji, hlavne elektronika, hodne se kazi a obraz se casem zhorsuje.
Vazne ? No je fakt, ze maj nekdy zostrenej obraz, ale nezda se mi, ze by se nejak podstatne vic kurvily nez ostatni znacky...Citace:
Původně odeslal DeeKay
V TV studiu mame 4 CRT (dve 17 a dve 22 ) + 1 LCD od LG a jedou furt v poho.
Navic u zakazniku v praci maji dobrou povest... Moc jich nereklamujeme...
To uz spis AOC, ADI apod. :wink:
Běž do něj. Já mám F900B a je super. F900P má navíc lepší obnovovací frekvence. Obraz jako břitva,živé barvy a super plochá obrazovka(nikde se nic neleskne). Bral bych taky to Pčko, ale nebylo skladem a nechtělo se mi čekat (a bylo jenom o cca 400 dražší..)
To bych nesouhlasil. Záleží asi kus od kusu. Mám už 1,5 roku LG 795FT+ (Flatron, 4xUSB, TCO99,OSD). A fakt super kvalita. Když se na něj dívám, kvalita zobrazení je stejná, jako když jsem ho kupoval. A to mě stál hodně peněz ;DCitace:
Původně odeslal DeeKay
Nekupoval bych monitory ADI, Samsung. Dost známých si je kupovalo a pak nadávali. (třeba u ADI odešlo třem známejm po roce 1 barva, to bylo pak koukáníčko). A Samsung jsem slyšel, že se často reklamujou. LG monitory jsou hodně kvalitní.
sybolinek: jo zalezi kus od kusu, vetsina kusu je spatna a pocet reklamaci je danej statisticky, staci se zeptat v nakym VO kolik procent LG se jim vraci.
Řeknu ti to takhle. Mě ten maník v Softcomu taky varoval, že s LG mají špatné zkušenosti, že jich moc neprodali a měli už asi 3(nevím přesně) reklamace. Jenže otec má doma už několik let LG 795FT+(viz. sybolinek), a i po letech je obraz perfektní. Proto jsem tomu prodejci řekl, ať mi toho F900B objedná, a zatím je to super...Nevím jak obstojí v čase, ale zatím není důvod k obavám..
Napsal jsem to špatně. Nemají špatné zkušenosti s LG, ale s firmou, která v ČR vyřizuje reklamace. Možná to bylo jenom nějaké nedorozumění, nevím, neznám pozadí. Každopádně si myslím, že je to o tom, jaké má kdo s jakým HW skušenosti. Potom buď chválí, nebo haní. Já zatím můžu jenom chválit..
ja bych se LG nebal. mam s nima taky (dlouholetou) zkusenost
Tak toto sa mi napaci. Sam mam Samsunga a je velmi dobry. I ked neni uplne plochy som s nim spokojny. Ale zas z odborneho hladiska ho neviem az tak brilantne posudit :-)Citace:
Původně odeslal sybolinek
To podle mě záleží na každém člověku, jaký má skušenosti s tou a tou firmou. Tan, kdo má ADI, bude asi kupovat ADI a kdo LG, tak půjde do LG. Skoro všechny monťasi jsou dobrý, záleží asi na štěstí, jestli dostaneš dobrej kus. Jinak s LG velká spokojenost.
No to mas velke stastie, lebo nieiktori ludia ktori mali monitor co mas ty, si uz LG nikdy v zivote nekupia.
V poslednim ceniku do kteryho jsem koukal bylo EIZO a u nej popisek Flatron! Driv tam byl trinitron.Citace:
Původně odeslal Marek
ICE
no vidis ja mel taky 795FT+ a byl to nechutnej SHIT :) (geomterie priserna...) takze LG si uz nekoupim... skutecne zalezi kus od kusu...Citace:
Původně odeslal sybolinek
Flatron už tam psali i v době, kdy používali FD Trinitron. Nějaký člověk z Avnet mě kdysi sprdnul za to, že jsem neuvedl Flatron, když obrazovka podle pohledu byla evidentně FD Trinitron.Citace:
Původně odeslal ICE
trinitron je tam celou dobu, eizo s flatronem sem v zivote nevidel :)
samozrejme pak klasicky kulaty invary a pak F931 ktera mela neco na zpusob dynaflatu (jestli von to fakt dynaflatnebyl :) ) ale ta se nak moc neuchytla
Radji bych vzal....
Samsung SyncMaster 957DF 19" TCO99 za 9500kč s DPh
Samsung SyncMaster 957MB 19" TCO99 za 9700kč s DPh
:wink:
To su moje slova :-)Citace:
Původně odeslal KaRlOs[C
8-)Citace:
Původně odeslal Ico
taky sem o nem moc premyslel, ale nesel bych do nej. Mame jich skole asi 40 a kvalita je kus od kusu hodne promenliva. u jednoho kusy ujizdi konvegence naprosto brutalnim zpusobem, nevidel sem ani na aoc. obraz ma sice sytou cern, ale jinak mi neprijde u zadneho z kusu nejak vyjmecny.
dale mame na skole asi 40 viewsonic pf95 obraz o poznani prijemnejsi a kvalitnejsi, ale asi jedna tretina kusu trpi neduhy popsanymi na zive.cz.
pro lepsi objektivitu doporucuji precist diskuzi na grafika.cz.