nazdarek.Tak sa chcem spytat,ze na co vlastne sluzi v jednoduchosti hydravision.Mam Radeon9100 Sapphire
Printable View
nazdarek.Tak sa chcem spytat,ze na co vlastne sluzi v jednoduchosti hydravision.Mam Radeon9100 Sapphire
pokud jsem to dobre pochopil, je to k tomu, kdyz mas pripojene dva monitory, nebo treba monitor + TV - na kazdem zarizeni bys mohl mit neco jineho a stara se o to prave ta Hydravision
virtualni plochy, sprava ikon atd...
ale neni to moc dobre
2 DeeKay
Môžeš rozpísať podrobnejšie v čom to neni moc dobré?
Aby som vedel, či to vôbec inštalovať a skúšať.
JJ, jak rika deekay. A mam dojem ze kdyz mas treba dva monitory, das je vedle sebe a Hydravision se postara o to, aby jsi mel jednu ucelenou plochu. Mno, tot asi vse. Pokud se mylim tak sorry :wink:
JJ, TO JSEM MĚL NA MYSLI :-)
Hydravision - umí akorát virtuální plochy, se dvěma monitorama to nemá co dělat. Podle mě to nemá cenu vůbec instalovat. Ňákou dobu sem to měl naistalovaný, pak sem zjistil, že to nepotřebuju, tak sem to odebral a vůbec mi to nechybí.
No ono to ma spise vyuziti treba u AIW karet ...dobrej je to v tom ze kdy chci tak si muzu dat na pozadi telku treba ... proste se prida obraz a na plose se da normalne pracovat ...ale je fakt ze moc casto to nevyuzivam a je to blbinka.
U desktopu to fakt není potřeba používat... Ale nemít Hydravision na svém notebooku (Sony VAIO), nevím, co bych si počal :-) :-) ...
Hydravision vyuzijes hlavne pri dvou monitorech nebo pri monitoru a televizi. Ja to pouzivam casto, temer neustale. Televizi mam pripojenou jako dalsi monitor a kdyz se chci divat na film tak to na ni hodim a je to o nicem jinym nez na to koukat na montoru. Na monitoru si klidne muzes mit otevreny aplikace, teda jen neco jako word nebo explorer.
Taky mam televizi připojenou k PC neustále a používam to jednak při práci v Premiére a jednak na sledování filmů. Ale Hydravision k tomu vůbec nepotřebuju.
...presne tak Hydravision vobec nepotrebujes ked chces pozerat napr. DiVX na TV cez TV-OUT :!:
Tak ako je to? Ak chcem pozerat cez TV-OUT film 800*600@50Hz a pracovat na monitore pri 1024*768@85Hz. Ide to aj bez Hydravision? Na co potom je to Hydravision?
koukat na film pres TV-out jde bez hydravision.Citace:
Původně odeslal user
hydravision je napr. na virtualni plochy, tzn. muzes mit na jednom monitoru vice ploch a muzes mezi nimi prepinat. jsou tam i jiny funkce, ale o tech nic nevim. howgh