Ahoj kluci,mam problem s vysledkem v 3D Mark03,moje skore je mensi nez lidi co maji vetsi pekac nez ja.Poradte.
Printable View
Ahoj kluci,mam problem s vysledkem v 3D Mark03,moje skore je mensi nez lidi co maji vetsi pekac nez ja.Poradte.
Tak vetsi pekac rikas... :eek:
Jak nizke je to skore v poovnani s ostatnimi?
edit...uz vidim.Jake mas Catalysty? Co overclocking Radeona?
Podle ruznych zdroju na netu bych mela mit alespon nad 5000 a 15000 v tom starym benchmarku.Mam rychlej stroj a Postal se cukne obcas.
Catalyst 3.2 a pretaktovani Radeona selhalo,nestabilni primo smrtici ucinek
A jede ti 8xAGP, Sidebanding Enabled, Fastwrites On...? Co IRQ sdileni - netluce se to s necim? Mas skore asi o 800 bodiku mensi nez je normal na tvou sestavu...
AGP 8x je ON a FastWrites taky ON
A s nicim se to netluce,nemuze nic tam nemam jen tu Zvukovku.
Když už .. tak 9x200 FSB dej ... zdržuje ti to sběrnice,paměti bys měla mít taky na 200Mhz,tzn.synchronně ze sběrnicí .. Padá ti to přetaktování ? to by nemělo .. měla bys dát s ním tak 350/720 určitě .. jaký máš zdroj ? taky Chieftec ?Citace:
Původně odeslal sarinecka
Navíc ten procesor bys musela dát nad 2Ghz,aby se karta trošku více rozhýbala,zdržuje ti to i procesor.
Pocitac je ROCK stable,ale ja nevim jak docilit vyssi FSB jak 166!!!!,nevim kde se to na tyhle desce navoli v BIOSu.Jinak procesor je jen 266 tak nevim jestli 400 vubec unese a pameti jsou jen 333.
zdroj Chieftec 360W
VZDYT JEDU NA 2.2 Ghz!!!!!!!!!!
Určitě to v biosu jde,někde to tam musíš najít .. deska umí v pohodě nad 200Mhz FSB,ale jak se koukám na ty tvoje paměti šitky kingmaxy,tak si nejsem jistý jestli je vytáhneš sychronně s CPU na 200Mhz.A CPU ti v pohodě dá 200Mhz FSB,toho bych se vůbec nebál.Citace:
Ja myslela ze KingMax jsou Super,mam si koupit Corsair???????
Nehlede na to ja nepotrebuju zvedat dale vykon,ja chci aby tohle jelo stejne rychle a i rychleji jako jinejm s pomalejsima strojema.
Fpoho s tema pametma...nepotrebujes Corsairy. Na 200FSB to bez voltmodu asi nevytahnes. Teda pokud nemas revizi desky 2.0. Taky nevim, jak dloho mas XP nainstalovany. Muze tam svinit buhvi co, takze lepsi benchovat na cistem systemu, ale podle me - na 3dmark kasli. Jeslti ti behaj i hry pomaleji nez jinejm, tak bych to resil, ale kvuli benchmarku?
Vsechno bezi skvele ale v Postal2 se to obcas cukne a ja nechci aby se to cukalo za takovy prachy!!!!!
WinXP jsou cisty(udrzuju poradek jsem cistotna) ale zda se ze to zacalo po instalaci SP1a je to mozny???
Kingmaxy 333 jsem měl, dal jsem je stabilně maximálně na 198 při 3,2V na nejslabší časování... ale pečou jak svině.
LOL takova kravina...Ale to je jedno...Co takhle defragmentace disku...Catalysty 3.4 a pak se zase budem bavit?
Jsem cistotna disk skoro prazdny,pekne zdefragmentovany,Catalysty 3.4 mi zlobily,kolabovaly pak cely Win.Tak jsem dala 3.2 zpet a cekam na ofialni 3.4 od Herculesa.
wow, konečně zástupce opačného pohlaví, který rozumí compům ;D
Tak zkus jeste disablovat sound v tom Postalovi (jde-li to), at mame jasno, ze se to necuka kvuli zvukovce...
Pravda,jsem to nějak přehlídl ... stejně to zdržuje ta sběrnice ... není špatné si pořídit nějaké ty OCZtka PC400 .. :) kingmaxy opravdu není dobrá volba.Citace:
OK kluci dekuji za pomoc,ted jdu domu z prace.Ahoj zitra si popovidame,jdu ladit ten muj pekac(pocitac)
Haha, jednoduché řešení - výkon v benčích by sice měl být o něco vyšší, ale nutně nemusí, vše je tím po*****m Postalem 2 - neoptimalizovaný Unreal warfare engine udělá svoje - to není strojem, ale neschopností programátorů, na strojích jako máš Ty, nebo já, nebo, nebo... se nemůže sekat žádná současná hra (pokud ji nehraješ 1600x1200 AA+AF Max a já nevím co ještě :-) ), pokud není jako Postal 2 blbě udělaná!Citace:
No tak ja na svy sestave hraju Postala2 v 1024x768x32 a 6xAA,16xAF, takze s tou optimalizaci je to zcestne, jelikoz ta zenstina ma vykonnejsi grafarnu a procak kdyz to tak vezmeme :wink: Jinak OS mam stejny, tedy WinXP SP1a a DirectX 9.0a, ovladace Catalysty 3.2 (na nainstalovani Cat 3.4 jsem jeste nemel cas :oops:)Citace:
Haha, jednoduché řešení - výkon v benčích by sice měl být o něco vyšší, ale nutně nemusí, vše je tím po*****m Postalem 2 - neoptimalizovaný Unreal warfare engine udělá svoje - to není strojem, ale neschopností programátorů, na strojích jako máš Ty, nebo já, nebo, nebo... se nemůže sekat žádná současná hra (pokud ji nehraješ 1600x1200 AA+AF Max a já nevím co ještě ), pokud není jako Postal 2 blbě udělaná!
Je fakt, ze kdyz muzu mit ja se svyma shit ramkama v 3Dmarku03 5050 bodu,tak zde pritomna slecna by mela mit tak nejak podobne. Co se tyce cat 3.2 tak tam jsem mel mene bodu a to 4800 a nejake drobne. Jinak co se tyce fastwrites a AGP 8x tak jsem spise cetl,ze je to lepsi okamzite VYPNOUT,protoze na vykonu to nic neprida a zhorsuje to stabilitu. Jeste k tem nizkym vysledkum v marku. V 3dmarku2001se mam zase ja malo bodu a to nejakych 12 500. Hry mi ale jedou v pohode,takze se kvuli toho nepo... Myslim ze i zde pritomna gamernice by to nemela brat tak vazne i kdyz chapu,ze za svuj komp vysolila pekny balik a predpokladam,ze si ho neskladala sama. Posledni vec. Desku mam stejnou /jen obyc verzi/ a FSB se uplne normalne nastavuje v biosu.Jen se tam nekde musi zmenit optimal na user defined,aby se nebraly default hodnoty.
co tady blbnes s defragmentaci ??? dyt to s 3D vykonem nema nic spolecneho,jedine ze by bylo malo ram ale to asi neni ten pripad u 3dmarku :-oCitace:
Původně odeslal Erbriac
Mě běhá taky všechno v pohodě a najednou se to zatrhá... Neviděl jsem rozdíl mezi Cat 3.2 a 3.4. Tuším, že v posledním Levelu také psali, že to vývojáři podělali a na jejich testovacím PC to šlo občas na 10 fps... Nevím, jestli už vyšel nějaký patch (a Ty ho třeba máš), ale jinak to prostě pořád plynule běžet nemůže...Citace:
Původně odeslal GM