nevíte někdo jak je na tom tahle serie
nebo aspon předpoklad
Printable View
nevíte někdo jak je na tom tahle serie
nebo aspon předpoklad
...pokial si dobre pametam, tak 12ty tyzden vyroby tu este nemal nikto :wink: takze tak :!:
jsi první tak se snaž.
Zkousej zkousej co to da ... nikoho s takovym neznam...
Taky by me zajimalo,jak je na tom tahle sada!!? ??? Nevim zdali do ni mam jit!!!?No jdu se na nej kazdopadne cihnout!a asi si dojedu nekam koupit jeste vodnika!!!!!!
podle me pujde docela slusne
jeste ho nemám, ale uvazuju o tom (dost silně)
už je čas
P.S. asi bude dost topit co?
DLT3C zvlast ovela viac topia ale s tym musi ratat ked ho chces pretaktovat ale mozno sa ti podari pri nizsej voltazi a tak sa nebude az tolko hriat.
Skus uvidis na 2400+ sa dostanes urcite na 1000% ale aj na viac ale to zalezi od stastia. 8-)
Ono to vypadá že ano,jenomže ty novější revize cpu.. desky špatně měřily,špatně zkalibrované jádro,takže zase taková topinka to není .. uvedu příklad .. XP1700+ na 2505Mhz při 1.85V .. původně v klidu měl 50C .. v zátěži 58C .. nyní 43C a max 52C .. mám sice vodníka,ale s nějakým lepším chladičem,by ty teploty byly jenom o kousek horší.Citace:
Původně odeslal suleky
Tak jsem se na nej byl prave ted podivat v CC!A jsou downgradenuty z 2400+!Takze tahle serie asi takova slava nebude!!! :roll:
Po vikendu ho budu mit v pazourech, dam vedet...hihihi.
To bych skoro koupil rovnou 2400+Cenovej rozdil mezi 1700+ a 2400+ ja asi 1100 bez DPH coz je skoro pakatel.Ale proti gustu.... :-)
To urcite dej!!!!A to co nejdriv!!!!dokud jsou!!!!Citace:
Původně odeslal Sam Hawkens
Prave dorazil, tak dam vedet jeste dnes, jen az dorazim z worku.
A to sou teploty z jadra CPU? Jestli jo tak to si snad poridim vodnika taky :) Ja kdyz nic nedelam tak pres 60 a v zatezi 75 :)Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
Jasně .. teploty z jádra CPU :) jinak při základu XP1700+ na 133Mhz FSB to při zátěži má 28C MAX :))Citace:
Původně odeslal MaPa
No, poslali mi ho z CC driv, nez jsem ocekaval 8-)
Takze, dosahl jsem techto (velmi potesujicich) vysledku: 12,5 x 185 = 2313 MHz pri 1,7 V provereno 45 minut Prime 95, teplota max 74 stupnu Celsia. Vse provadeno na nize popsane sestave. Vice casu jsem zatim nemel... ;D
No vypada to ,ze si asi pockam na dalsi serii!!! :roll:
Aby nika dalsia este bola ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal barakoas
Hmm skus to hodi na vyssiu voltaz co dosiahnes....
Pěknej kousek :wink: ,můj DLT3C postne i na 2400 MHz,ale wokna to už nerozchodí a to do něj pumpuji 10% VCore navíc :-o (1.5 V default)
Prime stable je to tak na 2275 MHz.Snad se ještě trošku zahoří :-)
zato topí jako blázen,mám vodníka,ale po 3 hodinách Prime95 je teplota čidla na procáku 60°C.
Taky mi kolísá VCore a to z 1.82 i na 1.72 :o ,čím to je :?: ,že by nestíhal zdroj?Mám nějakej Win 300W.
Samo. Jenze mam ted praci a k nemu se dostanu az zitra. Jinak jsem zkousel 2437 MHz, Windows v pohode, akorat Prime po par minutach haze chyby (pri 1,7V). V pondeli vylepsim chlazeni, zvysim voltaz a verim, ze to na 3000+ stabilne dotahnu ;DCitace:
Hmm skus to hodi na vyssiu voltaz co dosiahnes....
Týýý jo,pěknej výsledek a na 1,7V :o :oCitace:
A kolik Ti topí?
Teplota byla kolem 70 stupnu, ale je tu ten znamy "EPoXovy syndrom", ze...
Myslíš ten přehřívající se čipset ???Citace: